עבור לתוכן

בעיה במהירות ההורדה דרך FTP

Featured Replies

פורסם

ברשותי הראוטר LINKSYS BEFW11S4 VER 4 אני משתמש בתוכנה FLASH FXP להורדות שונות שאני צריך(כל מיני מסמכים גדולים ומשחקים(חינמיים)) פתחתי בראוטר את כל הפורטים האפשריים כלומר מ(1-65000) וגם ב FIRE WALL.

מהירות ההורדה דרך ה FTP היא תמיד נעה אצלי בין 1-10 KB\S כאשר זה אמור להוריד על מהירות של 100 או 200 + לפי מה שאנשים כותבים ולפי מה שבדקתי אצל חברים.

יש לי רוחב פס של 3 MB.

מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה??

פורסם

אולי הספקית שלך לא מנטבת טוב לאתר האף טי פי הפציפי הזה

תנסה להוריד משהוא מכתובת הבה ותיבדוק, זה באוניברסיתת תל-אביב אמור להוריד לך במקסימום

ftp://ftp.tau.ac.il

או מהטכניון

ftp://ftp.technion.ac.il

פורסם

ואיך זה מוריד לך בלילה? לי יש את אותה הבעיה, רק שבשעות הלילה המהירות היא מקסימלית.

פורסם
  • מחבר

אולי הספקית שלך לא מנטבת טוב לאתר האף טי פי הפציפי הזה

תנסה להוריד משהוא מכתובת הבה ותיבדוק, זה באוניברסיתת תל-אביב אמור להוריד לך במקסימום

ftp://ftp.tau.ac.il

או מהטכניון

הו-מוזר זה מוריד לי על מקסימום ב ftp://ftp.tau.ac.il

או מהטכניון

למה בכל השארזה מוריד לאט?

כשאצל חברים זה מוריד מהר?

פורסם

אין לך במקרה תוכנות שיתוף פועלות ברקע, נכון? תנסה גם שהמחשב מחובר ישירות למודם, כדי לשלול את הראוטר.

כמו כן, תסתכל בת'ראד שפתחתי כאן.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא שרת ftp אחד שיורד לך לאט

על כמה אתה מוריד מפה

http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp532_full_bundle_emusic-7plus.exe

ההורדה בלינק שהבאת היא די איטית. 96 +- אבל בדרך כלל בהורדות ישירות זה מוריד לי על מקסימום כלומר 387.

אין לך במקרה תוכנות שיתוף פועלות ברקע, נכון? תנסה גם שהמחשב מחובר ישירות למודם, כדי לשלול את הראוטר.

כמו כן, תסתכל בת'ראד שפתחתי כאן.

אין לי תוכנות ברקע ואני אנסה לפעול עפ"י ההוראות שהבאת בת,רד שפתחת ואם יהיו בעיות אני אחזור לשאלות ;)

תודה רבה לכם על התשובות.

פורסם
  • מחבר

340 +-

בקשר לת'רד ש liiight נתן, הסתבכתי בפתיחת סרבר ב SERV U.

לחצתי שם על כפתור ימין והכנסתי את ה IP שלי(ניסיתי גם את זה של הראוטר, גם את הקבוע וגם את זה שנתן ה WHAT IS MY IP) ,שם משתמש, ססמא, שם הסרבר וכו...

וכשאני מנסה להתחבר הוא פשוט כותב לי UNABLE TO CONNECT TO SERVER וכותב את ה IP(זה שהכנסתי).

איך לפתור את הבעיה?

ועוד שאלה קטנה: כיצד אני יכול להתחבר לשני שרתים דרך FLASH FXP-אפשר הסבר קצר?

תודה רבה לכולם :)

פורסם

דבר ראשון, אתה צריך להשתמש בIP בחיצוני שלך שאתה מגדיר שרת בSERV-U. אחרי זה תוודא שהSERVER פועל ולא במצב DISABLED (אתה תראה ICON קטן בTASKBAR).

בFLASH זה מאוד פשוט. אתה מוסיף את האתרים דרך הSITE MANAGER (או דרך חיבור ישיר ע"י לחיצה על F8) ופשוט מתחבר עליהם משני צדי העמוד (יש לך למעלה מין ברק כזה, תלחץ עליו ותעלה לך הרשימה של האתרים שיש לך בSITE MANAGER).

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת חיצוני? זה שנותן WHATISMYIP?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים גם אותו, אך זה לא עוזר...

זה שוב כותב לי UNABLE TO CONNECT TO SERVER וכותב את האיפי שלי.

מה ניתן לעשות?

פורסם

כנראה לא הגדרת את השרת טוב. הגדרת אותו עם פורט 444? אתה מתחבר אליו עם פורט 444?

פורסם
  • מחבר

כן, עם פורט 444.

ואולי כדאי לי לנסות עוד תוכנה דומה?

איזו יש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים