עבור לתוכן

כתובת IP קבועה (ADSL)

Featured Replies

פורסם

איך אני גורם ל IP שלי להיות קבוע?

יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ו WINDOWS XP.

תודה

פורסם

יש תוכנה בשם TZO Dynamic DNS, או בקיצור TZO שהיא מקצה לך אייפי אחד שאתה בוחר.

לדוגמא אתה יכל לבחור לך אייפי Master-nargila.tzo.com ( חוץ tzo.com* יש לך עוד אפשרויות )

התוכנה יושבת ב System Try ואתה יכל להחליט אם אתה רוצה שהיא תעלה כשהמחשב עולה או ידנית.

לעוד פרטים תכנס לאתר הבא : TZO

פורסם
  • מחבר

ראיתי שזה רק ל 30 ימי ניסיון...

יש משהו חינמי?

פורסם

תוכנה ? לא לפי מה שאני יודע, אני ינסה לחפש לך.

ד.א - אתה כבר יכל להתקשר לספקית האיטרנט שלך ולבקש אייפי קבוע - אבל אתה תצטרך להוסיף לתשלום החודשי.

פורסם

הם נותנים את זה בחינם (חיפוש היה מגלה לך את זה).

אם אני לא טועה, אקטקום נותנים סטטיק IP חינם.. אולי שווה לך לעבור אליהם.

פורסם

fixed i.p זה שירות שעולה הרבה כסף. מבירור אז בבזק בינ"ל זה עולה איזה 400 ש"ח בחודש. לא ממש שווה את זה.

פורסם

יש תוכנה בשם TZO Dynamic DNS, או בקיצור TZO שהיא מקצה לך אייפי אחד שאתה בוחר.

לדוגמא אתה יכל לבחור לך אייפי Master-nargila.tzo.com ( חוץ tzo.com* יש לך עוד אפשרויות )

התוכנה יושבת ב System Try ואתה יכל להחליט אם אתה רוצה שהיא תעלה כשהמחשב עולה או ידנית.

לעוד פרטים תכנס לאתר הבא : TZO

Master-nargila.tzo.com (או כל שם אחר) - לא מייצג IP . זהוא שם דומיין שניתן חינם לכל דורש.

כתובת IP יקרה מפז ובעייתית לחברות אינטרנט בארץ והיא מהצורה של המספרים 192.90.1.5 .

כל חברה מקבלת תחום הקצאה של מספר כתובות והם "מחלקים" אותם בין הלקוחות. אופציה נוספת היא שימוש בנתב מסחרי שיודע לבצע Nat מתוחכם עבור לקוחות רבים בחברה מסחרית.

האפשרות היחידה היא שינוי שם דומיין (בסיגנון של Master-nargila.tzo.com ) בצורה דינאמית חכמה ז"א כל זמן שה-IP משתנה הרשומה ב- DNS של חברות האינטרט משתנה ומעודכנת ל-IP החדש.

פורסם
  • מחבר

הם נותנים את זה בחינם (חיפוש היה מגלה לך את זה).

אם אני לא טועה, אקטקום נותנים סטטיק IP חינם.. אולי שווה לך לעבור אליהם.

עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את הת'רד, לא מצאתי משהו שימושי.

בקשר לאתר שנתת, יש שם איזה Catch או שזה 100% חינם?

פורסם

fixed i.p זה שירות שעולה הרבה כסף. מבירור אז בבזק בינ"ל זה עולה איזה 400 ש"ח בחודש. לא ממש שווה את זה.

לא הגזמנו בכלל!

400ש"ח בחודש, השתגעת?

קבלת Domain name ישראלי עולה 100$ בשנה

וIP זה דרך הספק שלך שקנה קבוצות של IPים

אולי לא הבנת אותו/ה או שלא הבינו אותך?

וביקשת חיבור עסקי של 2.5M + IP קבוע

או משהו אחר

פורסם

לא הגזמנו בכלל!

400ש"ח בחודש, השתגעת?

או משהו אחר

:nono:

כשאתה מחובר לספקית אינטרנט ישראלית, בד"כ ה-IP משתנה כל תקופה מסויימת שקשורה בשרת DHCP שלהם.

פרמטר שנקרא Leased Time קובע את הזמן שמוקצה ללקוח מסויים להשתמש בכתובת IP שהוקצה לעיניין.

אי לכך בסיום תקופת הזמן, הלקוח(מחשב בצורה אוטומטית ) מבקש בקשה לחידוש כתובת ה-IP.

הדוגמא שהוצגה גאן מייצגת כתובת IP משתנה!

בבירור אצל אחת מספקיות האינטרנט הגדולות בארץ, אספקת כתובת פיזית קבועה ושירות זה כרוך בתשלום קבוע לספקית האינטרנט.

סוגיה זו שונה מרכישת/השכרת שם דומיין בסגנון www.yourwebsite.co.il כיוון שבתוך רשומות ה-DNS אתה מפנה את הגולשים לכתובת הפיזית שלך, ה-IP שמסופק בעזרת ספקית האינרט, ובתנאי שהוא קבוע ולא תצטרך לעדכן אותו ברישום הדומיין.

פורסם
  • מחבר

כנראה אני לא ניסחתי את עצמי טוב.

חיפשתי תוכנה כמו DNS2Go או No-Ip שהציעו לי פה,

אני לא מעוניין לשלם על IP קבוע.

אני ישאל שוב מה ששאלתי קודם:

No-Ip היא 100% חינם או שיש Catch איפשהו?

פורסם

no-ip נותנים לך מין כתובת מקוצרת שתקשר לאיי פי שלך, לא?

ואוי כמה טוב שאני מחובר בכבלים...חחחח לא השתנה לי האיי פי מהיום הראשון, וגם לא ישתנה... ;D

פורסם

לא הגזמנו בכלל!

400ש"ח בחודש, השתגעת?

או משהו אחר

:nono:

כשאתה מחובר לספקית אינטרנט ישראלית, בד"כ ה-IP משתנה כל תקופה מסויימת שקשורה בשרת DHCP שלהם.

פרמטר שנקרא Leased Time קובע את הזמן שמוקצה ללקוח מסויים להשתמש בכתובת IP שהוקצה לעיניין.

אי לכך בסיום תקופת הזמן, הלקוח(מחשב בצורה אוטומטית ) מבקש בקשה לחידוש כתובת ה-IP.

הדוגמא שהוצגה גאן מייצגת כתובת IP משתנה!

בבירור אצל אחת מספקיות האינטרנט הגדולות בארץ, אספקת כתובת פיזית קבועה ושירות זה כרוך בתשלום קבוע לספקית האינטרנט.

סוגיה זו שונה מרכישת/השכרת שם דומיין בסגנון www.yourwebsite.co.il כיוון שבתוך רשומות ה-DNS אתה מפנה את הגולשים לכתובת הפיזית שלך, ה-IP שמסופק בעזרת ספקית האינרט, ובתנאי שהוא קבוע ולא תצטרך לעדכן אותו ברישום הדומיין.

אני יודע את זה, פשוט ניסיתי להסביר ש400ש"ח בחודש רק בשביל IP קבוע זה אפילו לא הגיוני, והוא פשוט לא הבין את ההצעה שנתנו לו בטלפון

פורסם

no-ip חינמית לגמרי... אין catch....

אני משתמש בה והיא אחלה... פשוט מורידים נרשמים, מורידים תוכנה ובכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט (קורה רק כשיש הפסקת חשמל או המודם נכבה מסיבה מסוימת) אני מפעיל את התוכנה והיא מעדכת את הכתובת...

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים