פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים הכנסתי את הדיסק,הכל טוב ויפה (יש לציין שהמחשב אחרי פירמוט ואין בו שום מערכת אחרת)בחרתי שפה ואמרתי גם כמה "כן"לא שאל אותי כלום על מחיצות,והתחיל להתקיןאבל הוא תקוע כבר שעה בstarting up the partitioner ב52% ואני לא יודע מה לעשותעשיתי ריסטרט וניסיתי להתקין שוב אבל הוא מגיע לזה שוב ונתקע ב52%
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים בקשר למחיצות- http://static.flickr.com/6/11229311_b90309e46b.jpgכנראה לחצת ישר אנטרובקשר לזה שהוא נתקע- אולי יש בעיה עם הדיסק,הוא שרוט?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים פעם הבה תקרא על מה אתה לוחץ "כן" ואז תדע אחרי איזה "כן" נתקע לך המחשב.יש ליבדוק אם המחשב נתקע או רק הדיסק, יש ליבדוק על ידי לחיצה על המקש "num lock" במידה והמנורה נידלקת וניכבת אז המחשב לא נתקע.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר בקשר לתמונה בכלל לא הגעתי לשלב הזהוהמחשב לא נתקעהוא רק שואל אותי שפה,CDROMים,רשת וזהו
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים יכול להיות שהמדיה שצרבת פגומהאחת האפשרויות בתפריט הראשון היא סריקת המדיה, תבחר בה ותיתן למחשב לחפש שגיאותעוד אפשרות היא שהאימג' שהורדת פגוםכדי לוודא שהוא לא תעקוב אחרי המדריך הזה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר התקנתי דביאן ושהוא ביקש ממני את השם משתמש וסיסמא הוא לא הביא לי לרשום את הסיסמא אלה רק לחוץ אנטר ואזאז הוא לא קיבל את זהאז ניסיתי להתקין אובונטוו והצלחתי רק שהוא מגיע גם לקטע שצריך לבחור שם משתמש וסיסמא הוא מביא לי לרשום רק בעברית אנגלית אבל בקטע המוזרשנגיד אני לוחץ על האות G זה כותב ג (חכם כזה) קיצר אני לא מצליח לשנות לאנגליתגפ שם זה נתקע
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים כנראה בחרת פרישת מקלדת לא נכונה, בתהליך ההתקנה פשוט תבחר פרישת מקלדת אמריקאיתתשנה לעברית כשכבר תהיה לך מערכת מותקנת ועובדת
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אם המחשב קצת ישן - טבעי שהוא "יעצר" למראית עין מדי פעםזה נורמלי. תמתין אפילו הרבה זמן ותראה שזה יסתדר...
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר הפעלתי את הדיסק LIVE ולקח לו מלא זמן לעלות יש מצב שהמחשב לא מתאים גם לUBUNTU?P3 700MH64 ramאני מתבאס לזרוק תמחשב לפח
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים הפעלתי את הדיסק LIVE ולקח לו מלא זמן לעלות יש מצב שהמחשב לא מתאים גם לUBUNTU?P3 700MH64 ramבשביל ש ubuntu אתה צריך יותר זכרון, 64mb זה מעט מדי אבל תנסה הפצות יותר "קלות".אני מתבאס לזרוק תמחשב לפחדיסק CD רגיל עולה היום פחות משקל, זה לא צריך לבאס אותך.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר דיסק CD רגיל עולה היום פחות משקל, זה לא צריך לבאס אותך. אני לא מתבאס על הדיסקים בכלל אני מתבאס על המחשב שלא שווה כלום נראה לי אני אקח לו את הכונן DVD והצורב ואזרוק אותו לכל הרוחות
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אתה צריך להתקין את XUBUNTU, אבל תבחר לא את ה DESKTOP CD אלא את ה ALTERNATIVE על מנת שתהיה התקנה ללא LIVE CD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.