פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים ברשותי שני כרטיסי מסך1. ATi All-in-wonder 32MB PCI Bus2. Radeon 9000 Plus 64MB by Gigabyte-AGPאני לא מצליח להפעיל את אפשרויות המולטימדיה של ה AIW כאשר הוא אינו כרטיס המסך הראשי וה9000 בDisableבמידה ושניהם "פועלים" כל שימוש מלבד דו מימד גורם למסך כחול וRestart למחשבניסיתי דרייברים ישנים וחדשים על ה XP שליכרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCIועושה Enable-Disable כל פעם שאני רוצה לעשות Capture וכדומהדיי מציק בהתחשב בכך שיש לשחק עם כניסת המוניטור כל הזמןשלא לדבר על כך שהמחשב מושבת כשאני רוצה להקליט תוכניות טלביזיהלעזרתכם אודה
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים כרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCII think that's the problem try changing it to AGP, other than that I have no idea...
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים מחבר העברתי למצב הנ"ל בגלל שבמצב AGP המחשב לא עובד בכללמישהו ,רעיון אחר ?!
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים tell me something bigdick aren't u getting tired in responding with the english language ... ? this is A HEBREW LANGUAGE forum after all .... altough u have to use english from time to time .... ppl requested u on that and u just ignored them .... so why don't u take that under consideration .... ? :nono: ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים אני 99% בטוח שכרטיסי AIW חייבים להיות מוגדרים ככרטיס הראשי כדי שהפונקציות הנוספות יפעלו.לא נראה לי שיש פתרון לזה.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מחבר אתה בהחלט צודק.רק שבכל זאת אני לא מצליח ללכוד וידאו גם אם הוא הראשיאולי אני אנסה את התמיכה של ATi
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים את הנקודה הזו פיספסתי.אולי זה קשור לעובדה ששניהם של ATI וזה יוצר איזה בילבול כשהתוכנה צריכה לגשת לכרטיס.אם יש לך איזה כרטיס אחר לשים ב AGP שלא של ATI זה שווה בדיקה (כמובן ה AIW עדיין צריך להיות הראשי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.