עבור לתוכן

שידור אלחוטי של ווידאו וסאונד, שאלה לכם

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות),

השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק,

ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר..

תודה לעוזרים

פורסם

היה פה אחד שניסה את זה פעם. זה היה משהו זוועתי, והוא עבר לכבל יקר מאוד במקום.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול אבל כבל, המחשב בקומה שניה והטלווזיה בראשונה..

דווקא חבר אחר שלי אמר לי שהוא היה אצל חבר שלו וזה ממש פועל טוב..אולי

מי שאתה מדבר עליו קנה גרסא לא משנה או ישנה..

פורסם

שמע, קודם כל אם יש לך מחשב ישן קל יחסית לקנות לו כרטיס טלוויזיה ב450 שקל, כרטיס אלחוטי ב100 ולגמור את כל ההוצאה ב550 שקל באיכות טובה שסביר להניח שמוצר אחר לא היה מספק לך (אם אתה רוצה תכני HIGH DEFINITION אולי גם כרטיס מסך באיזה 400 שקל, ואם יש לך אודיו איכותי אז אולי גם כרטיס קול חדש).

מוצר מוגמר, יש את הDLINKים שהם סבירים אבל שמעתי עליהם גם דברים לא טובים

יש את הנתב האלחוטי של אפל שיודע לעשות אודיו באיכות גבוהה, אבל לא יודע לטפל בכלל בוידאו

יש גירסאות של TIVO עם WIRELESS אם זה איכשהו עוזר לך

וכמובן שאפשר לבנות מחשב קולנוע ביתי מ0 שמן הסתם יתן לך את התוצאות הכי טובות

פורסם
  • מחבר

לא בקטע של כרטיס טלוויזיה את זה כבר יש לי, אני רוצה רוצה לראות סרטים על הטלוויזיה דרך המחשב.

וממה שאני יודע מכיר כזה אמור לעלות בערך 350 שקל שזה יותר זול מנתבים..

באמת חשבתי אולי לשים מחשב ליד ולחבר, פשוט אין לי שום מחשב לשים וצריך לפחות מחשב סביר כדי

שיריץ סרטים חלק.. טוב אם אין ברירה אני אחשוב על משהו כבר

פורסם

לא בקטע של כרטיס טלוויזיה את זה כבר יש לי, אני רוצה רוצה לראות סרטים על הטלוויזיה דרך המחשב.

וממה שאני יודע מכיר כזה אמור לעלות בערך 350 שקל שזה יותר זול מנתבים..

באמת חשבתי אולי לשים מחשב ליד ולחבר, פשוט אין לי שום מחשב לשים וצריך לפחות מחשב סביר כדי

שיריץ סרטים חלק.. טוב אם אין ברירה אני אחשוב על משהו כבר

ממירים כאלה בארץ עולים משהו כמו אלף+ שקל. יש ממיריי כבלים דיגיטאליים שמכילים בתוכם את היכולת הזאת מובנית, או יכולת לחיבור כרטיס WIRELESS בUSB. אבל אני לא ראיתי כאלה בארץ עדיין.

בהצלחה, לפי דעתי אתה יכול פשוט לקנות DVD זול שתומך בכניסת USB ולהשתמש בDOK עליו ולנגן את התוכן ככה, זה לא יעלה מעבר ל300 שקל

פורסם
  • מחבר

מעניין מה שאמרת עם ה USB, לא שמעתי על כזה .. יש לך דגם לדוגמא בזאפ של משהו כזה להפנות אותי אם תוכל?

בכל אופן הרעיון של מחשב נראה לי הגיוני כי כל הבלאגן עם תרגום וזה, שצריך לבזבז זמן ולהטמיע אותו לפי בסרט כדי

שה DVD יוכל להראות את זה כדבר אחד, וגם לפעמים זה לא מסונכרן וצריך לתקן פה ושם..זה בעייתי הקטע עם ה DVD.

צריך ליצור DVD שהוא פשוט מחשב וזהו, רק צריך מערכת הפעלה כדי שהוא יתמודד עם תוכנות כמו MV2PLAYER..

פורסם

זה נקרא HTPC. :xyxthumbs:

פורסם

מעניין מה שאמרת עם ה USB, לא שמעתי על כזה .. יש לך דגם לדוגמא בזאפ של משהו כזה להפנות אותי אם תוכל?

האמת היא שרוב הדגמים מגיעים עם זה היום..

פורסם
  • מחבר

וברגע שמחברים את ה USB, איך אתה מתקשר עם הקבצים שבפנים ? זה מזהה שחובר ומראה מסך לבחירת קבצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים