פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים היום רכשתי SanDisk sansa e250 ויש לי ויסטה..הוא מבקש ממני דריבר ואני לא יכול להעביר קבצים בכללץץץוהאתר שלהם בכלל לא עובד...www.sandisk.comובדיסק התקנה אין שום דריבר בבקשה עיזרו לי!!!אולי למישהו יש את הדריבר והוא יוכל להעלות אותו?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אם תשנה בנגן את מצב ה USB ל MSC , אין צורך בשום דרייבר .כי הוא מזוהה בווינדוס כמו "הארד דיסק נייד" ...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר net spider איך אני עושה את זה?באפשרויות בנגן?עריכה:עשיתי את זה....זה עושה לי אותו דבר....
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מוזר , אני עכשיו ניסיתי את ה e250 שלי ב VISTA .והוא מזוהה גם במצב MSC ו MTP , בלי שום דרייברים ...כנס בנגן לתפריט settings אחר כך USB Mode , ותבחר MSC .חבר אותו למחשב , הוא אמור להופיע לך ב Computer עם שאר הכוננים שלך .
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר כן אני יודע אבל זה לא יוצא לי....וחוץ מזה יש לי עוד נגן Sandisk SANSA אחר של 1GBוהוא עובד...טוב לא יודע אני אנסה אחרת אולי אחרי ריסטרט יעזור...דרך אגב אני יכול לשלוח לך הודעה פרטית ... אני רוצה לדבר איתך לבד...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר הנה תמונה של מה שהוא מראה כשאני מחבר את זה...http://img278.imageshack.us/img278/4081/21hu8.png
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אולי נפלת על נגן תקול :-X לי הנגן עובד מצוין : מה שהבחורצ'יק עם קוביין אמר ! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.