פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון...האם מישהו יודע לסדר את זה???או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אז ככהאיזה מכשיר יש לך?ותעשה בפלאפון שלך חיפוש התקנים הוא צריך להתחבר עליו עם הוא לא מתחבר עליו הוא לא יעשה כלום תעשה במכשיר חפש התקנים חדשים או משהו כזה ואז שתימצא תמתאם תתחבר עליו עם זה עדיין לא עובד כניראה משהו במחשב לא מוגדר נכון
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אז הם לא מתחברים אחד לשני זאת הבעיה אתה צריך ליראות כניראה בתוכנה של נוקיה יש אופציה שהוא מחפש תמכשיר הבעיה שהם לא מתחברים אחד לשני
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים כנס בטלפון ל"הגדרות" ול"קישוריות" ותוודא שה-BlueTooth מופעל.עם הוא עושה חיפוש התקנים בפלאפון אז הבלוטוס פעילזה רק לשחק בהגדרות של התוכנה
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים תבדוק שב PC suite מוגדר לך חיבור באמצעות בלוטות' ושהוא לא מחפש אינפרא\כבל או משהו אחר
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים עם הוא עושה חיפוש התקנים בפלאפון אז הבלוטוס פעילזה רק לשחק בהגדרות של התוכנה אני הבנתי מההודעה שלו שהוא עושה חיפוש מהמחשב... גם זה יש, ואם זה מהמחשב הפונקציה בטלפון לא חייבת להיות מופעלת.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים כנס ל Control Panel \ Bluetooth Devicesבאופציות תפעיל את הגילוי של המחשבותעשה חיפוש הוא ימצא את המכשיר שלך (שה bluetooth שלו אמור לפעול )תקשר בניהם ותפעיל שוב את התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.