פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים היי,קניתי את מכשיר ה-DVD המקליט של TOSHIBA. הצלחתי לצרוב על דיסקים, גם למחוק מהם, ואפשר להגיד שהכל עובד מצוין.הקלטתי סרט, לדיסק CD-R רגיל, וכשבאתי לראות אותו ב-DVD אחר (לא מקליט), לא הצלחתי. זה נותן הודעת שגיאה.הבנתי שבשביל להצליח לראות סרטים ב-DVDים אחרים מה-DVD המקליט, אני צריך לעשות "FINALIZE" לדיסק אחרי ההקלטה,וכך עשיתי. אבל עדיין זה לא מאפשר לי לצפות בדיסקים האלה.מישהו מכיר פתרון לבעיה? יש איזשהו תהליך שלא ביצעתי לפני הכנסת הדיסק ל-DVD רגיל?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים נסה אותו במחשב, אם שם זה עובד אולי ה DVD השני לא יכול לקרוא צרובים או משהו.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים והDVD השני(שלא יודע להקליט),מזהה דיסקים DVD-\+RW?(שהקלטת בDVD המקליט כמובן)כי אם לא, כנראה שההוא (שרק קורא) לא יודע לקרוא CD-R שהקליטו עליו,אך כן יודע לקרוא DVD-\+RW שהקליטו עליו.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ייתכן שאני אפתור לך את הבעיה הזו.גם לי זה קרה עם המכשיר הזה (dvd מקליט של תןשיבה מסוג dvr3 למיטב זכרוני).תקשיב:כשאתה מפרמט דיסק לפני הקלטה ברירת המחדל שלו זה dvd-vr.באחת האופציות צריך להיות ב-disc maneger לבחור את סוג הפירמוט.הסוג השני זה dvd-v.אצלי:כשבחרתי לפרמט dvd-vr יכוךתי לראות במכשיר עצמו (ובמחשב לאחר finish) אך לא במכשירי dvd אחרים למרות בצוע finish. בפורמט dvd-v יכולתי לראות במכשיר עמצו (ובמחשב לאחר finish) וגם במכשירי dvd אחרים ולא משנה עם הם מקליטים או לא.בקצור:הבעיה נתונה בסוג פירמוט הדיסק שאתה בוחר (לפחות כך זה אצלי) ואני מציע לך שתקרא בחוברת ההוראות שמצורפת עם המכשיר.מקווה שעזרתי לך.יש לי גם שרלה:לאחר שאני עושה finish ובה להעתיק את החומר מהדיסק למחשב אני מקבל הודעה כזו(מערכת xp):cannot copy vr_movie:data error cyclic redundancy check.שלוש המילים האחרומות בסוגריים.לשמחתי זה קורה לעיתים רחוקות וזה לא נורא.אתה יודע למה זה מופיע ?אם את ה לשאול משהו אחר:האמייל שלי זה benzi_m@netvision.net.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.