פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף:http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htmוהדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם:התחל-הפעלה-regeditHKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsaבתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0.מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים רק קח בחשבון שזה חור אבטחה די רציני, אם זה ברשת הבייתית שלך זה בסדר, אבל אם זה laptop שאתה נודד איתו מרשת לרשת זה משהו שלא כדאי לעשות.ודרך אגב אם אני זוכר נכון אפשר לעשות את זה גם דרך GP .
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים גם אני ניסיתי את המדריך שהבאת ועדיין לא עזר. ועכשיו ניסיתי את מה שאמרת אבל עדיין לא עבד
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים רק קח בחשבון שזה חור אבטחה די רציני, אם זה ברשת הבייתית שלך זה בסדר, אבל אם זה laptop שאתה נודד איתו מרשת לרשת זה משהו שלא כדאי לעשות. ודרך אגב אם אני זוכר נכון אפשר לעשות את זה גם דרך GP . חחחח... מה שנשאר זה לשים שלט על המחשב "כנסו, הדלת פתוחה!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.