עבור לתוכן

אם בnet limiter אני מגביל את האפלוד ל0.01 בתוכנת שיתוף מסויימת זה עלול לפגוע

Featured Replies

פורסם

במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

פורסם

רוב תוכנות השיתוף עובדים עם דקריט. כלומר כמה שאתה מעלה יותר אתה יכול להוריד יותר מהר. אם אתה מגביל מה שאתה מעלה, לא משנה אם זה תוכנה חיצונית או דרך תוכנת השיתוף עצמה, אתה תוריד יותר לאט.

פורסם
  • מחבר

לצורך העניין אני משתמש בrevconnect (דיסי++)...עד עכשיו לא השתמשתי בנט לימיטר ומהירות האפלוד הייתה המקסימלית...רק מעכשיו התחלתי אז זה אומר שיש לי קרדיט מספיק גבוהה בשביל להוריד מהר לא?,הכוונה אם אני יגביל את מהירות האפלוד ל1kbps עכשיו זה לא יוריד לי את מהירות הdownload ליותר נמוכה ממה שהיא הייתה לי לפני שהתחלתי להשתמש בnet limiter?

פורסם

אני באמת לא יודע.

פורסם

לצורך העניין אני משתמש בrevconnect (דיסי++)...עד עכשיו לא השתמשתי בנט לימיטר ומהירות האפלוד הייתה המקסימלית...רק מעכשיו התחלתי אז זה אומר שיש לי קרדיט מספיק גבוהה בשביל להוריד מהר לא?,הכוונה אם אני יגביל את מהירות האפלוד ל1kbps עכשיו זה לא יוריד לי את מהירות הdownload ליותר נמוכה ממה שהיא הייתה לי לפני שהתחלתי להשתמש בnet limiter?

אני לא יודע בקשר לDC++, אבל באמיול למשל הקרדיט שאתה צובר נותן לך להתקדם מהר יותר בתור לקובץ.

אז גם אם צברת הרבה קרדיט, מהירות ההורדה תושפע ישירות ממהירות ההעלאה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,אם משיהו יודע בקשר לdc++ אני אשמח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים