עבור לתוכן

מחפש המלצה לספק כוח איכותי וקרור למערכת E6600 חזקה

Featured Replies

פורסם

אי ממליץ לך על הביג טייפון כי עלעול שוב בלינק ראית שאומנם הטמפרטורה נמוכה יותר ב 8 מעלות אבל הרעש הוא גבוה מאוד בפול מהירות לעומת הביג טייפון ולא ב 8 דציבלים 36 דציבלים לעומת 50 זה 14 דציבלים מאוד משמעותי

וחוץ מזה נראה לי אתה לא מביען כלום אם לא קראת את הכתבה שיש באתר אל תדבר ההבדל בין ה bt ל bt vx מאוד משמעותי במאוורר מה שמביא לו ביצועים בהרבה יותר טובים מאחיו הקטן משהו כמו תוספת של 700 rpm ולא תגיד לי שזה זניח

פורסם

לא רק תוספת ביצועים (שעדיין לא עוזרת לו להשיג את ה - TUNIQ) אלא גם תוספת רעש.

ה - TUNIQ במהירות נמוכה עדיין טוב יותר מה - BT במקסימום ושקט באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

אז מה, ללכת על המארז הזה ?

הספק נראה איכותי מאוד, וכך גם המארז

רק העיצוב המאוד שמרני שלו קצת מאכזב

יש אולי המלצות למארז וספק טובים במחיר מעט יותר גבוה ? אם זה אומר להשקיע עוד מעט, זה יהיה שווה מבחינתי

פורסם

אתה יכול לקחת ליברטי 400 למשל שעולה 450 ש"ח.

ואם אתה רוצה אפשר לקחת GB טריטון למשל שעולה 300 או 6920 למשל של Compucase.

יש המון קומבינציות אפשריות. אולי תתן תקציב סופי?

פורסם

^^

זה יהיה הרבה פחות טוב מה - P150 והספק שלו.

פורסם

נכון,אבל הבחור לא מרוצה מהעיצוב של המארז,ואם אני לא טועה אם אתה מביא את הספק שיש ב-150 בניפרד זה עולה הרבה יותר,ככה שזה לא ממש יוצא כדאי להחליף רק את המארז

פורסם

SnakeBite

כל התארד אתה מדבר שטויות ומטעה אנשים וחבל,זה שיש לך BT והוא שקט אז מה גם לי יש..אבל אני לא אמליץ עליו כשהטוניק עולה באותו מחיר אולי 10 שקל יותר והוא טוב ממנו פי כמה.

ואם כבר לא דיברת על הBT הרגיל..אז הVX רועש יחסית וה"חכמים" בTT תקעו את הפונצימטר על הקירור..(המינימום רעש של הVX זה המקס, של הBT הרגיל..המקס' של הVX רועש פי כמה יותר)

ועכשיו למארז של אנטק..עוד פעם אחלה של מארז בנוי טוב וגם הספק חזק מאוד יחסית.

המון מארזים איכותיים באים ללא מאוררי צד - זה לא כזה יתרון גדול.

המארז שדניס הציע הוא בהחלט איכותי וכנ"ל הספק שבא איתו

מחזק!

אתה יכול לקחת ליברטי 400 למשל שעולה 450 ש"ח.

ואם אתה רוצה אפשר לקחת GB טריטון למשל שעולה 300 או 6920 למשל של Compucase.

יש המון קומבינציות אפשריות. אולי תתן תקציב סופי?

אם העניין של מארז שקט שכמעט ולא תשמע אותו חשוב לך אז האנטק והספק שלו יהיו יותר טובים..אם העניין של השקט חשוב אבל לא עד כדי כך זו בחירה יותר טובה לפי דעתי.(טריטון גם מארז איכותי מאוד)

פורסם

אז מה, ללכת על המארז הזה ?

הספק נראה איכותי מאוד, וכך גם המארז

רק העיצוב המאוד שמרני שלו קצת מאכזב

יש אולי המלצות למארז וספק טובים במחיר מעט יותר גבוה ? אם זה אומר להשקיע עוד מעט, זה יהיה שווה מבחינתי

אני הייתי ממליץ לך על AURURA 570 (קניתי כזה היום) אין לו מאוורר צד אבל יש לו רשת על הצד,

עלות של 850 שקל,

אין מישהו שיגיד שזו לא השקעה טובה

פורסם
  • מחבר

טוב היום קניתי את כל המערכת, חוץ מהמארז שלא היה במלאי :yelclap:

אז כרגע אני עובד עם הכל פתוח פה (אין מצב שלא הייתי מרכיב את המחשב החדש גם אם זה אומר לפרק את הספק הישן, ולעשות בלאגן בכל האזור)

ומחר אני מקבל את ה P150

בתקווה שלא יאכזב מבחינת הרעש

בקשר לאיכות ההרכבה והספק לא נראה לי שתיהיה בעיה.

מחר בערב ניתן לכם עדכון יחד עם איזה OC שאעבוד עליו

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אין לך מה לדאוג, המארז יהיה שקט מאד.

פורסם
  • מחבר

טוב אז עכשיו סיימתי להרכיב את המארז

קודם כל, אני מוכרח לציין שהוא נראה מרשים מאוד ! בצבע לבן בוהק, דומה לצבע של אייפוד

מאוד ידידותי מבחינת ההרכבה, הרבה טריקים נחמדים להסתרת חוטים, כולל ספק שעושה רושם איכותי

עקב השעה, והעבודה שאני קם ב 6 בבוקר, אני פורש לבנתיים ומחר אסיים את ההרכבה (אולי להוסיף מאורר ולבדוק את תצורת החוטים שוב)

ואביא תוצאות בקשר לרעש, ואיך לא - האוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים