פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים שלום. אני מתלבט בין שתי לוחות אם לקונרו, שההבדל ביניהם הוא 100 שקל:?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? של אביט?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? של גיגהבייטהקונפיגורציה איתם הם יעבדו היא E6300 וג'יגה זיכרון בדואל צ'אנל DDRII667.איזה לדעתכם עדיף, אם לרגע לא נתייחס למחיר?וכשכן מתייחסים למחיר, לאיזה מהם תמורה יותר גבוהה לכסף?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים לוחות דומים מאוד מבוססים אותו הצ'יפסט.הבדל ביצועים ביניהם לא תמצא, למספרים גבוהים ב-OC גם כן לא תגיע.תבדוק פיצ'רים של כל אחד מהלוחות ותראה מה מתאים לך.כמו שאמרתי בת'ראד קודם אני אישית הייתי הולך על הGIGABYTE אבל זאת סתם בחירה אישית כמו שאמרתי הבדלים גדולים אין ביניהם.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר אוקיי, תודה. והאם הלוחות "מגבילים את המעבד" מבחינת FSB? או שקיימת תאימות בין ה-fsb של המעבד/זיכרון/לוח שהצגתי?
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים בשניהם יש התאמה, כלומר יעבדו מעולה עם הקונפיגורציה שציינת.אם אין פיצ'ר מיוחד שאתה צריך/רוצה בלוח היקר יותר, היתי הולך על הזול יותר, כי הוא בעצם זה שיתן תמורה גבוהה יותר לכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.