פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים DS היה איזה ילד מעצבן שהציף תפורום בספאם אידיוטי ואליו יתכוונתי פשוט העלימו תזיבולים שלו ואין לי בעיה שיתקנו לי שגיאות כתיב אני רק לומד מיזה ומישתפר כל הזמן
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אולי תירגעו!קלטנו חצי מהפורום הזה הם דיסלקטים (גם אני!)אבל זה לא מעניין אף אחד -תחזרו לנושא הראשי של הדיון!אני לא חושב שהשלט של ה-wii באמת פועל ככה, זה פשוטנראה יותר מדי טוב ומהיר בשביל שזה יעבוד ככה..
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אולי תירגעו! קלטנו חצי מהפורום הזה הם דיסלקטים (גם אני!) אבל זה לא מעניין אף אחד -תחזרו לנושא הראשי של הדיון! אני לא חושב שהשלט של ה-wii באמת פועל ככה, זה פשוט נראה יותר מדי טוב ומהיר בשביל שזה יעבוד ככה.. יפה לך שאתה חושב ככה אבל לי אישית יש את הWII והוא עובד ככה lowlow1001 אכן צודק... אין לי את redsteel אבל יש לי את זלדה ששם השלט הוא בעצם החרב הננצ'אק הוא ההליכה והוא גם משמש לspin attack וגם לshield attack אולי עוד דברים שלא גילתי עדיין אני מכוון למסך עם השלט בשביל לירות בבומרגנ , הוק שוט , חץ וקשת ורוגטקה כפי שאתה רואה בתמונה יש לך כוונת וזה פשוט וקל חוץ מזה בתפריט של הויי יש יד עם אצבע שמציעה ומתי שאתה מטה את השלט ימינה למשל אתה יכול לראות שהם היד זזה ימינה ... האצבע תצביע לאותו מקום כי לא שינית את ההצבעה
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים יפה לך שאתה חושב ככה אבל לי אישית יש את הWII והוא עובד ככה lowlow1001 אכן צודק... אין לי את redsteel אבל יש לי את זלדה ששם השלט הוא בעצם החרב הננצ'אק הוא ההליכה והוא גם משמש לspin attack וגם לshield attack אולי עוד דברים שלא גילתי עדיין אני מכוון למסך עם השלט בשביל לירות בבומרגנ , הוק שוט , חץ וקשת ורוגטקה כפי שאתה רואה בתמונה יש לך כוונת וזה פשוט וקל חוץ מזה בתפריט של הויי יש יד עם אצבע שמציעה ומתי שאתה מטה את השלט ימינה למשל אתה יכול לראות שהם היד זזה ימינה ... האצבע תצביע לאותו מקום כי לא שינית את ההצבעה חח יפה לך תהנה תהנה מאניק... ועם זה באמת פועל ככה אז פאק.. זה אדיר כולכך...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר זה ככה!(אני מעלה עכשיו סרט מזדלה- לא רואים את השלט אבל)כל הקטע פה זה השלט...זה מה שאני רוצה לראותוואלה אני מתחיל להאמין שזה אמיתיאני מתכוון לקנות את ה wii עזבו אותי מ ps3 |:
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים הWII מיתקרב כבר ל2 מיליון במכירות אם זה לא היה אמיתי היתם רואים שזה בלוף בהרבה מקומות מאדן 2007 בWII קיבל ציון גבוה בגימספוט ביגלל השלט ובאף ביקורת לא יצא לי ליקרוא שזה לא אמיתי אומנם יש מישחקים שזה פועל פחות טוב אבל זה עינין של תוכנה לא חומרה ככה שכן זה אמיתי
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים ^^^ אתה יכול לצלם את עצמך בזמן שאתה משחק זלדה? לא אבל אני משחק עם עוד חבר...הבעיה שבקושי רואים כלום....אנחנו עכשיו בדאנג'ן...שנצא ממנו אני אנסה לצלם אותו מכוון או משהו לגבי הwii תכנסו לאתר http://nexgenwars.com/ שם רשום את כמות המכירות הכללית בהשקה שלו באירופה הוא מכר 325 אלף יחידות... כל הקטע פה זה השלט...זה מה שאני רוצה לראות וואלה אני מתחיל להאמין שזה אמיתי אני מתכוון לקנות את ה wii עזבו אותי מ ps3 |: זה הבאולינג...אולי זה יעזור לך....המשחק מזהה שיד שלך למטה ואם לא תעלה את היד ותעשה את התנועה האמיתית של הבאולינג אז תזרוק יותר חלש
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני מציעה לכם ליראות תביקורת הזות עד הסוף ולהבין עד כמה גמיש הWII להרבה סיגנונות מישחק -http://stage6.divx.com/members/102834/videos/1048309מאדן 07 לWII נחשב לגירסה הטובה ביותר למרות גרפיקה מיושנת וזה סוג מישחק שחשבתי שיהיה קשה לתרגם לשליטה בWII ותיראו תביקורת על DBZ -http://stage6.divx.com/members/102834/videos/1046747אומנם לוקח זמן ליתרגל לשליטה אבל זה הרבה יותר מורכב ומכניס אותך למישחק הרבה יותר טוב
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר טוב הגעתי להחלטה שאני קונה את זה...מישהו יודע מתי יגיע לארץ מלאי נורמלי שיהיה אפשר לקנות או שעדיף לחכות טיפה שיגיעו כל התוספים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.