פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ערב טוב לכולםראיתי את הסרטון הבא ומאוד התפעלתי מה WII שעד עכשיו לא יחסתי לו חשיבותhttp://www.youtube.com/watch?v=UhXtSL5T3vYהאם באמת אפשר לשחק ככה ?אם כן לדעתי פה סוף סוף המשחקיות עדיפה על הגראפיקהתודה מראש לכולם.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים red steelאתה מזיז את הכוונת עם הwiimoteבזמן שאתה זז עם האנאלוג שעל הנונצ'קו שביד השמאלית שלו שמחובר בחוט לwiimoteכמו עכבר ומקשי wasd
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים כל הקטע של השלט באמת נראה כזה בלתי אפשרי ומהמאה הבאה, אבל אם חושבים על זה, זה לא הכי חדש שיש, וזה בא באיחור, מכיוון שלדוגמא יש את האקדח לקונסולות ולמחשב, שעובד על אותו עקרון, אז למה לעזאזל הם נזכרו רק עכשיו?!?
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אקדחים לקונסולות אף פעם לא היו מדוייקים בשיטאני באמת לא יודע איך הם עבדו פעם בקונסולות ישנות
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים למה? דווקא זה אחלה!אבל שוב, זה לא משנה, זה עדין על אותו עקרון, וזה מוזר לי שרק עכשיו מישהו נזכר לנצל את הטכנולוגיה הזאת לשאר סוגי המשחקים
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים 1-זה הרבה יותר מורכב מאקדח האקדחים לא זיהו תנועה ביכלל חוץ מהכוונת וביגלל זה המישחקים שלהם תמיד הוגבלו מאוד ומקסימום הוסיפו כפתור שנותן לך ליתחבות והאקדחים כן היו מדויקים אבל זה לא העינין2-על תצפה שקרבות חרבות יהיו כל כך כיפים כמו שזמן תא אמר לי פעם באחד הדיונים אין יתנגדות מה שיפגע בדברים כמו קרב חרבות אומנם יש רטט אבל זה לא באמת יתן תתחושה של קרב חרבותמה שכן מישחקי:גולף\טניס\ביסבול\איגרוף וכו יקבלו מימד חדש גם הרבה מישחקים סטנדרטים מיסתדרים טוב אם השלט וחלק מפתעים לדוגמה בDBZ אתה באמת עושה קמממהההמממההה 3-תיצפה בסירטון בלינק שלי ותבין מה זה הWII (סירטון ארוך מהמצגת של נינטנדו בE3 06 )
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים 1-זה הרבה יותר מורכב מאקדח האקדחים לא זיהו תנועה ביכלל חוץ מהכוונת וביגלל זה המישחקים שלהם תמיד הוגבלו מאוד ומקסימום הוסיפו כפתור שנותן לך ליתחבות והאקדחים כן היו מדויקים אבל זה לא העינין2-על תצפה שקרבות חרבות יהיו כל כך כיפים כמו שזמן תא אמר לי פעם באחד הדיונים אין יתנגדות מה שיפגע בדברים כמו קרב חרבות אומנם יש רטט אבל זה לא באמת יתן תתחושה של קרב חרבותמה שכן מישחקי:גולף\טניס\ביסבול\איגרוף וכו יקבלו מימד חדש גם הרבה מישחקים סטנדרטים מיסתדרים טוב אם השלט וחלק מפתעים לדוגמה בDBZ אתה באמת עושה קמממהההמממההה 3-תיצפה בסירטון בלינק שלי ותבין מה זה הWII (סירטון ארוך מהמצגת של נינטנדו בE3 06 )גולם אתה בן 30 או 20 ומשהו ואתה כותב ככה? אתה דיסלקט או משהו? אני כותב יותר טוב ממך. סליחה אח שלי בן 6 בכיתה א' אפילו יודע לכתוב קמההמהה(זה לפי הברה נכונה).נ.ב: עם כל השגיאות לא הבנתי כלוםנ.ב 2: היו עוד שגיאות שלא הוספתי, כי זה חפיף יותר, אבל בחייאת רבק תחזור על כיתה א'
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים יש לו דיסלקציהמה הבעיה שלך? סתם לרדת על אנשים?צודק, לא צריך לצחוק על מישהו עם דיסלקציה, אבל למזלנו הוא בן 29 גר עם אמא ורואה נארוטו בערוץ 6 כל היום...
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אני רוצה להבהיר את ההבדלים בין אקדח לWII REMOTE האקדח -------------1.פועל ב2D בלבד לאורך ולרוחב המסך2.אי הדיוק שלו נובע מטכנולגייה מיושנת כוד מימי הNES של החזרת אור מהטלוויזיה ועיבוד דגימת האור השתנתה מממסך למסך ומתאורה לתאורה WII REMOTE-----------------1.פועל ב 3D לאורך ורוחב המסך ובנוסף גם להתקרבות והתרחקות מהמסך2.יש לשלט יתרון נוסף והוא ג'ירו שמאפשר להטות את השלט סביב ציר האורך שלו וסביב ציר הרוחב (של המבנה המלבני של השלט עצמו)3.לשלט יש חיישני מהירות מה שמוסיף ומימד נוסף לשלט4. מיקום השלט מחושב ע"י חיישני תנועה שהם השוני העיקרי מהאקדח או יותר נכון היתרון הגדול שמוביל לדיוק טוב בהרבה5.כמובן שהפיצ'רים כגון רמקול מובנה ואפשריות הרחבה כגון הנונצ'קו הם בונוס נאהאם טעיתי או הטעתי אשמח אם תתקנו אותי בכל מקרה הסיכום שליהשלט של נינטנדו הוא מהפכה של ממש בהחלט NEXT-GENבקשר למכשיר עצמו הוא מספיק בהחלט ראיתי אותו בפעולה ודי להשמיץהוא אמנם לא PS3 או XBOX360 אבל אם לא תשוו למי יש יותר גדול אתם תהנו מגרפיקה נעימה עם שיפור מה מהקובייה לי זה מספיקנ.ב.גם הDS כמו השלט מהפכה נכון שהיו WATCH&PLAY בשנות השמונים אבל הDS הוא בהחלט מדהים.לא כל דבר נמדד בMHZ
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים צודק, לא צריך לצחוק על מישהו עם דיסלקציה, אבל למזלנו הוא בן 29 גר עם אמא ורואה נארוטו בערוץ 6 כל היום...אני חשבתי שהוא רואה נארוטו ביפנית בכלל
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ערב טוב לכולםראיתי את הסרטון הבא ומאוד התפעלתי מה WII שעד עכשיו לא יחסתי לו חשיבותhttp://www.youtube.com/watch?v=UhXtSL5T3vYהאם באמת אפשר לשחק ככה ?אם כן לדעתי פה סוף סוף המשחקיות עדיפה על הגראפיקהתודה מראש לכולם.כן, כן, כן !בזמן ש xbox 360 ו ps3 מכוונים לגרפיקה באו החבר'ה ב nintendo ואמרו :"אנחנו לא יכולים להתחרות במגרש של הגרפיקה, אבל אנחנו עדיין לעשות מוצר מדהים וגם לעשות כסף"(בניגוד ל $m ו sony שלא עושות גרוש מהקונסולות שלהם).המכשיר מ-ד-ה-י-ם (לא סתם Cartman הקפיא את עצמו למשך 540 שנה ^^ )
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים תחשבו על זה ככהאם wii היתה בעלת יכולת גרפית גבוהה היא היתה עולה הרבה כמו המתחרות ואז זה לא היה נותן כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.