פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים זה נוצר כתוצאה מהתחממות? הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה היא 65 מעלות. זה הרבה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר כן, התקנתי אותם.תגיד לי אם אני צודק, זה מה שיש לי עכשיו: 93.71 ForceWare Winxp2k.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים 65 במנוחה?זה מאודד גבוה....אני מאמין שיש לו 80+ במאמץ מלא, ממש לא מומלץ.שקול אולי לרענן משחה טרמית ( יכול להיות שמה שיש עכשיו כ"כ גרוע ), להחליף קירור או סתם ללכת לחנות שממנה קנית את הכרטיס ולממש את האחריות...
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר אין לי משחה טרמית על הכרטיס. אני לא יקנה קירור חדש אם הבעיה היא בכרטיס, אני יממש את האחריות. ושוב תודה על העזרה!
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר הכרטיס של החברה Point of View.קירור יחסית מעפן, אבל לא נראה לי שלמרות הקירור הזה הכרטיס אמור להיות על 65 מעלות במנוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.