עבור לתוכן

בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואיזה מומלץ לי לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי X800XL (ספיר) וכידוע אין לנו תמיכה בSM3 לכן אני כנראה יצתרך למכור אותו ללקנות כרטיס שתומך בSM3.

כמה אני יכול לבקש על הכרטיס הנוכחי שלי? ואיזה כרטיס מומלץ לי לקנות.. שמתי עין על ה7600GT מה אתם אומרים? (אני צריך הפרש קטן כמה שאפשר מהמכירה של הכרטיס הנוכחי וקנית הכרטיס החדש)

תודה לכולם.

נ"ב-יכול להיות שימצא פתרון למשחקים שלא עובדים אלא על כרטסים שתומכים רק בSM3? או שזה לא הגיוני בכלל?

פורסם

יש לך אחלה כרטיס, זה ש1(אולי אולי 2) לא עובדים לך אז לא קרה שום דבר....

הצעה שלי תחזיק אותו עד שיצאו כרטיס mid של dx10, פשוט חבל למכור עד אז(במיוחד לא בשביל 7600GT).

פורסם

דווקא 7900gs יותר טוב ורק עוד 100-200 שח

פורסם

לא הייתי עושה את המהלך הזה כרגע.. התעשייה בתהליך מעבר ל DX10 בזמן הקרוב.. כמו שהמליצו פה קודם- הכרטיס שלך סביר כרגע, סחוב איתו עוד כמה חודשים ואז תבדוק את האפשרויות שיש לך.. לא ממש משתלם גם ככה לקנות היום 7600GT. הוא כרטיס בינוני מאד ולא הייתי חושב עליו בכלל.

אם כבר אתה מתעקש לשדרג לכרטיס DX9 נוכחי - אז תנסה לגרד עוד קצת כסף ולקנות X1950PRO ..

פורסם
  • מחבר

אם מסתכלים על העתיד כמו שאתם אומרים (DX10) אז גם יהיה הפרש גדול בין המכירה של הכרטיס לקנית כרטיס דור חדש שתומך בDX10 ולא יהיה לי כנראה את הסכום להשקיע..

גם כנראה יהיה לי צוואר בקבוק לא קטן עם כרטיס חדש כזה.. (1 ג'יגה זכרון AMD3200)

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה מתכוון למכור את הכרטיס שלך ב900-1000 שקל אז רק שתדע שאין מצב.

7600GT אתה משיג חדש ב800 ש"ח שהוא גם יותר טוב משלך וגם תומך בSM3

על שלך תוציא מקסימום 500 ש"ח לדעתי וזה ישאיר אותך עם השקעה של 600 ש"ח.

אם תחכה אז כנראה הכרטיס שלך יירד ל400-300 אבל הכרטיסים שתוכל לקנות ב1000-1100 יהיו הרבה יותר משתלמים.

פורסם

כמו שאמרו עדיף לחכות לכרטיסי DX10 דרג בינים

במיפרט שלך אפילו שהמעבד לא חדיש הוא מספיק חזק להריץ הרבה מישחקים

וכרטיסי DX10 תומכים גם ב9 מצוין

חוץ מיזה בעינין המכירה הכרטיס שלך כבר זול היום

בימיוחד שאתה מוכר משומש אז לדעתי תתחיל לחסוך כבר מהיום כי בכל מיקרה לא תקבל הרבה כסף על הישן

פורסם
  • מחבר

וכרטיסי DX10 תומכים גם ב9 מצוין

מזתומרת?

אם אני קונה כרטיס DX10 הוא יפעל כDX9? למה?

פורסם

לא, הוא התכוון לזה שתוכל להריץ משחקים של DX9

פורסם

לא, הוא התכוון לזה שתוכל להריץ משחקים של DX9

נכון תוכל להריץ גם וגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים