פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו...אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלהוהיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה...תודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים זה הייתי אני שפירסם בכל מקה לחנות קוראים פיוז ויש להם שם ציוד נחמד מאוד. שווה לבדוק שם כל מיני דברים למי שבאמת מתעניין.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר זה הייתי אני שפירסם בכל מקה לחנות קוראים פיוז ויש להם שם ציוד נחמד מאוד. שווה לבדוק שם כל מיני דברים למי שבאמת מתעניין. נכון עכשיו נזכרתי... ממש תודה לך
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר אין בעד מה. למרות שגם חיפוש קליל היה פותר לך את העניין.... : אולי...אבל לא היה לי מושג מה לכתוב בחיפוש ד"א היא מוכרת רק ציוד יש שנייה ?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר לא, מוכרים שם ציוד חדש ומשומש ומשופץ והכל.והם אמינים ?...אחרי הכח הם חנות פרטית ולא רשת גדולה... אפשר לסמוך עליהם ?יש לך ניסיון איתם ?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אפשר לסמוך עליהם.יש לי המוווווווווווווווון נסיון איתם (יותר מ6 שנים).ולא בעיה אחת הייתה איתם, מוכר מאוד נחמד ומבין ותיקון איכותי.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר אפשר לסמוך עליהם.יש לי המוווווווווווווווון נסיון איתם (יותר מ6 שנים).ולא בעיה אחת הייתה איתם, מוכר מאוד נחמד ומבין ותיקון איכותי.אני אקפןץ לשם מחר...(לפי הכתובת של החנות אני גר משהו כמו איזה 800 מ' ממנה...)אתה יודע אם אני אמצא אצלהם איזה סי די פלייר משומש ? (כמה אתה מעריך יעלה לי אחד?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים יש אחד שלי של PROTON.... אבל הוא מקולקל לגמרי לפי מה שהבנתי.... : יש שם כמה CDP'S ולא יקרים. אבל אני כנראה נותן איזה KENWOOD עם מגש ל5 דיסקים לשם (אבל אין לו שלט....)
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים הם מוכרים שם גם מערות רמקולים?(ד"א משם קניתם את שלכם?)ורסיברים של הדור הנוכחי? (נגיד עם פרו לוגיק2)
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר יש אחד שלי של PROTON.... אבל הוא מקולקל לגמרי לפי מה שהבנתי.... : יש שם כמה CDP'S ולא יקרים. אבל אני כנראה נותן איזה KENWOOD עם מגש ל5 דיסקים לשם (אבל אין לו שלט....) תגדיר לא יקר.... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.