פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אה ואתה רוצה להגיד לי שגם את הסרברים יצטרכו לשדרג ואולי גם יקוו שהסרבר לא יקרוס תחת עומס של חישובים?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים לא. זה דיי פשוט האמת. השרת סה"כ מחשב את מה שהולך במשחק, וברגע שקטע פיזי אמור להכנס לתמונה, הוא שולח פקודה למחשב שלך לרנדר את זה. אלו שיש להם מחשב טוב, יעשו מזה משהו יפה, ואלו עם מחשב פחות טוב, יעשו אנימציה של CS1.6. אגב אם תכנס לחוות שרתים ותחבר להם מסך, אתה לא הולך לראות את מהלך המשחק שם, רק פקודות או חלון במקרה הטוב (של פקודות) :
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אבל עזוב גרפינגיד פיזיקה של מיםאיך תעשה את זה?זה משהו שאמור להשפיע על כל מי שנמצא במיםאז זה יפול על הסרבר?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים זה כבר תלוי במורכבות מנוע המשחק/רשת. אני בספק אם יצליחו לבנות משהו שמדמה מים בצורה ריאליסטית, ואם כן, אז זה כבר כנאה יהפוך לכאב בייצים למערכת. מבחינת השחקן אגב אלו יהיו סה"כ פקודות של תזוזה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים לא עובד על 76, ושמעתי מישהו שאמר שזה לא עובד על אף אחד מסדרת 76, אז תנסה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים עובד רק עם חומרה מותאמת DX10 כנראה. אני לא רואה שום הסבר אפשרי אחר(ניסיתי את שלושתם ורק העשן עבד - כמו אצל כולם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.