עבור לתוכן

שאלה חשובה מאד בקשר ל-vista

Featured Replies

פורסם

שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול:

קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית-

עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים)

* INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

ASUS P5B DELUXE

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150

ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT

GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA

בבקשה התייחסו לשאלה הספציפית שלי ולא אם ויסטה יעבוד או לא, תודה :)

פורסם

התחלתי לכתוב הודעה אך בטעות לא שמתי לב לאיזה שרשור אני כותב... אז זו ההודעה שמחליפה אותה...

פורסם

ויסטה יעבוד כמו שצריך במפרט כזה אך בגלל שאתה מדבר על משחקים כרגע רצוי להמתין.

אין דרייברים רישמיים לכרטיס מסך שלך ובכלל...

הייתי ממתין ומחכה עוד כמה חודשים בשביל לתת לזה להתבשל טוב יותר (דרייברים\השוואות\ וכו'...)

פורסם

ואתה גם צריך לפחות 2 ג'יגה ראם בשביל משחקים

פורסם

^^^

וכמה יש לו?

מוזר... 2 גי'גה!!! וואוו :bash:

פורסם

אה לא שמתי לב לזה שכתוב שם X2

פורסם

ואתה גם צריך לפחות 2 ג'יגה ראם בשביל משחקים

יש פה אנשים שמריצים משחקים עם 1 GIGA בלי שום בעיית ביצועים באותו FPS כמו WIN XP, וככל הזכור לי אלו היו משחקים כבדים.

אני פשוט לא זוכר אילו משחקים אלו היו.

פורסם

זה תלוי במשחק.

ויסטה דורש הרבה יותר זכרון ולכן אם זה הספיק ב-XP לא בהכרח זה יספיק בויסטה...

נראה אותך משחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas עם גי'גה בויסטה...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... אני רוצה לשחק משחקים כבדים ואף כבדים מאד... עכשיו אני רוצה לדעת- שעם המפרט שלי (2GB 800MHz לא 1GB) איפה אני אקבל ביצועים טובים יותר: ב-XP או ב-VISTA.. תודה :)

פורסם

כרגע ב-XP.

אי אפשר להיות החלטתי.. יש משחקים ויש משחקים... עם הכרטיס הנ"ל אני בטוח שב-XP, מכיוון שאין דרייברים לכרטיס שלך לויסטה.....

אני אומר... חכה... חבל שחלק יעבדו ופתאום יהיה לך בעיות בחלק.. תן לזה להתבשל..

אני גם גיימר לא קטן והתקנתי VISTA עבדתי וניסיתי לתת הזדמנות אבל לגיימרים כדאי לחכות.

פורסם
  • מחבר

אבל יענו... אחרי שזה יתבשל בלה בלה בלה ויהיו דריברים ונגיד אני ארצה לשחק משחקים כבדים מאד (דוגמה -crysis רק להתעלם מהעובדה שזה dx10)..

אז כאילו אחרי שזה מתבשל ויש דרייברים.. שווה להתקין vista או להישאר עם XP... או שבכלל אף אחד עוד לא יודע וצריך לחכות ולראות? :\

פורסם

עם הזמן אני מאמין שלויסטה תהיה טובה יותר... השאלה כמה זמן.

ולמה לעזוב את DX10 זה הדבר החשוב ביותר, לפחות למי שיש כרטיס תומך.

פורסם

זה תלוי במשחק.

ויסטה דורש הרבה יותר זכרון ולכן אם זה הספיק ב-XP לא בהכרח זה יספיק בויסטה...

נראה אותך משחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas עם גי'גה בויסטה...

אאההמממ...

אני עם המחשב שלי שהוא הרבה פחות חזק עם ויסטה אולטימיט והמשחק הנ"ל טס על הכל על 12xx-1024 כולל פילטרים וכו'...אל תדבר שטויות שאתה לא יודע..

פורסם

אל תדבר אתה שטויות... הוא לא טס ב-XP (עם מחשבים מאוד חזקים) אז בויסטה שהוא דורש יותר זכרון הוא בטוח לא יטוס.

פורסם

חבר אתה חופר..אני מסביר לך שאצלי המשחק טס. ולא רק הוא גם graw טס בעצם אין משחק שלא טס אולי coh

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים