פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני שומע מוזיקה קלאסית, ובנסוף אני שומע גם טראנסים. אני חולה על קלאסית, אפילו שהייתי משחק GTA הייתי שם את התחנות הקלאסיות.חוץ מזה שגם יש לי אבא ושכן שהחליטו יום אחד לשבת אצלי בחדר ולהעלות זכרונות ממה שהם היו שומעים ואני כמובן הייתי צריך להפעיל את השירים והם היו נזכרים ומנסים לנגן את זה פחות או יותר ככה שהם גם הביאו לי מלא שירים למחשב.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים שמע, לא דיברתי על אינטליגנטים כמוך, , דיברתי על כאלו שמתייחסים לטראנסים כעילית היצירה המוזיקלית וקוראים לשאר "זול".
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אפילו שהייתי משחק GTA הייתי שם את התחנות הקלאסיות.אני לא חושב שב-GTA אפשר לשמוע את מוצרט.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים איכס מוצארט. חוץ מכמה יצירות, אני לא מת עליו. יותר מדי מהיר ו"עליז". בטהובן,ויוולדי ופאגאניני שליטה. (יש לי משהו עם כינורות ) אגב, אם כבר אז כבר, יש מוזיקה אלקטרונית "רגועה"? לא מבחינת מהירות אולי, אלא שיהיה לה קו מלודי, ולא רק הרבה LAYERS של קצב...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים Armin van Buuren - A State Of Tranceזו תוכנית רדיו ויש לו כ280 תוכניות עד עכשיו וממשיך. [כול תוכנית הולכת כשעתיים של מוזיקה נטו].מומלץ לשמוע את כולם, זמינות לקניה בכול אתר טורנט שמכבד את עצמו ונראה לי גם באימיול.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים סך הכל הבן אדם ביקש קצת מוסיקה זה ניהיה ויכוח על סיגנונותלפי דעתי הכל תלוי במצב רוח שיש באותו רגע אני יכול לשמוע טראנס חצי יום להירגע ולעבור ל OLIVER SHANTIאז פשוט שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצהלמי שרוצה להירגע אחרי הוויכוח מומלץ עם קטורת במיוחד " דארשן "[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים Vibe Tribe - Melodrama _InterSys Remix01-planet_b.e.n.vs.didrapest_-_dot.com-crn01-space_buddha_-_isradelic-mycelShift - Killing Road01-Holymen%20And%20Indra%20-%20Come%20To%20India%20_Remix_Electro_Sun_-_Witched_Forest07-electro_sun_-_no_senses_remix-psyczIndra%20-%20Beat%20BurnAudiotec%20-%20I%20Can_t%20Believeואת האלבום של Principles of Flight - Nighttime Lullabiesיש להם סגנון פצצהפייר אני לא התאכזבתי
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר ערב טוב ותודה לכולם.מוסיקה זולה- התכוונתי למשל לעופר ניסים... באותה מידה הייתי יכול לקרוא לזה מוסיקת ערסים.אהה וד"א- כן אני שומע ביטלס, לד זפלין, סימון וגרופינקל, וגם מוסיקה קלאסית- ואפילו נהנה מזה.ולמרות זאת- אני שומע גם טראנסים, ומעדיף שהם יהיו ברמה.תודה לעוזרים ולעוזרות.נדב
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים איכס מוצארט. חוץ מכמה יצירות, אני לא מת עליו. יותר מדי מהיר ו"עליז". בטהובן,ויוולדי ופאגאניני שליטה. (יש לי משהו עם כינורות ) אגב, אם כבר אז כבר, יש מוזיקה אלקטרונית "רגועה"? לא מבחינת מהירות אולי, אלא שיהיה לה קו מלודי, ולא רק הרבה LAYERS של קצב... ATB (יש כמה) Bluetech Cocteau Twins Entheogenic Infected Mushroom - Dancing With Kadafi J.Viewz Oceanlab Shpongle Vibrasphere Zero 7
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים איכס מוצארט. חוץ מכמה יצירות, אני לא מת עליו. יותר מדי מהיר ו"עליז". בטהובן,ויוולדי ופאגאניני שליטה. (יש לי משהו עם כינורות ) אגב, אם כבר אז כבר, יש מוזיקה אלקטרונית "רגועה"? לא מבחינת מהירות אולי, אלא שיהיה לה קו מלודי, ולא רק הרבה LAYERS של קצב... יש לי משהו בדיוק בשביל מה שאתה מחפש. באלבומו של Void יש את הסגנון בכמה וכמה טראקים. ממש ממליץ עליו. המוזיקה השקטה מתנגנת לה ואתה נינוח ולפעמים לא שם לב אליה בכלל. *לא כל הטראקים שמה כאלה *האלבום נקרא Void - The Angry Brigade
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.