פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים Plug & play - חבר ושחק, כלומר לא מצריך התקנה מיוחדת חוץ מחיבור למחשב. אני מניח שעברת ל LCD ממסך CRT (מסך שמן), בגלל זה שאלת שאלה על חדות המסך. מסכי LCD מציגים תמונה הכי איכותית רק ברזולוציה הטבעית שלהם (הרזולוציה הגבוהה ביותר, 1024*1280), וברזולוציות נמוכות יותר תהיה מריחה ברמה שתלוייה במסך עצמו, שנה את הרזולוציה ל 1024*1280 ותראה שהאיכות התשפרה פלאים. תתחדש
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה, אבל הבנת קצת לא נכון - הוא עבר מ CRT ל LCD ונתן לי את ה CRT הישן שלו.אני פשוט חושב, יותר נכון, מקווה מ-א-ד, שלמסך יש DRIVER ספציפי, כי המסך הקודם שלי הוא 15'' ומציג איכות טובה יותר של תמונה.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים תודה על התגובה המהירה, אבל הבנת קצת לא נכון - הוא עבר מ CRT ל LCD ונתן לי את ה CRT הישן שלו.אני פשוט חושב, יותר נכון, מקווה מ-א-ד, שלמסך יש DRIVER ספציפי, כי המסך הקודם שלי הוא 15'' ומציג איכות טובה יותר של תמונה.בדרך כלל הדרייבר של המסך נותן לך רק את השם הנכון של המסך ב-DEVICE MANAGER, לא יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מסך proview בן 10 שנים מה ציפית? תגדיר אותו על 1024x768@75hz, אם עדיין יש בעיות אז באסה... איך אפשר בכלל לחיות עם מסך 15"?
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ועוד עם פרוויוזה החרא הזה שתוקעים בבתי ספראם אני לא טועה מישהו אמר פה פעם שזה השם שני של מאג ימח שמם שמייצרים מוצרי מדבקה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.