פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים משומה אני לא מוצא מחיר של 300w [עצלנות] אבל 350w עולה בין 350-ל400 תלוי וד"א יש לו שתי מאווררים שזה היתרון ענק!ועוד דבר שעוה את המארז חימני,השרוול שיש לכבל העבה של ספק,מוסיף המון!
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר שני מאווררים זה באמת יתרון טוב, ויש לי שאלה, כול הספקים באים בגודל סטנדרטי נכון?עם אותו מספר יציאות לחשמל?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אם אתה מתכוון לEAGLE 300Wלי יש את הספק הזה והוא מחזיק לי את המחשב +4 מאוורים ואין בעיותאז מה לדעתך גורם לנפילות המערכת?ובקשר לתקציב, אין גבול. כמובן לא משהוא מצופה יהלומים אבל משהוא שווה לערכו.אולי יש לך בעיות ברשת חשמל עצמה...תנסה לחבר את המחשב לשקע אחר
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים עד כמה שאני יודע הספקים של טסונמי לא מאושרים ע"י AMD.. אני הייתי הולך על הHEC המקביל.איזה שטות לי יש אותו ויש עליו את המדבקה של AMD ושל INTEL הוא מאושר לשניהםזה אחלה של חומוס אחלה ;D זה ספק טוב יש לי אותו בערך שנה וזה מה שעבר עליב:(אסור לי לספר זה יהיה עוד קמה זמן בגלריה)בקיצור עבר מודינג רצחני וטוב
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים מחבר לא נראה לי שיש לי בעיה ברשת החשמל כי כבר עשיתי את זה...עריכה - אני מצאתי את הספק הזה במחיר של פחות מ-400 שח, והאמת הוא נראה לי טוב מאוד, אבל זה שהוא 300 W, וגם שלי 300 W זה בעצם אותו דבר לא? מה ההבדל בין החברות בעצם?
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים עד כמה שאני יודע הספקים של טסונמי לא מאושרים ע"י AMD.. אני הייתי הולך על הHEC המקביל.איזה שטות לי יש אותו ויש עליו את המדבקה של AMD ושל INTEL הוא מאושר לשניהםזה אחלה של חומוס אחלה ;D זה ספק טוב יש לי אותו בערך שנה וזה מה שעבר עליב:(אסור לי לספר זה יהיה עוד קמה זמן בגלריה)בקיצור עבר מודינג רצחני וטובאני יכול לשים לך גם מדבקה של AMD על המצח.רשימת מיצרי הספקים המאושרים
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים זה לא שזה לא מתאים, זה לא מאושר.הספק יכול לעבוד בסדר גמור ולעמוד בסטנדרטים, אבל עדיין להיות לא מאושר- מסיבות כאלה ואחרות.ספקים שמאושרים ע"י AMD נחשבים ספקים איכותיים.
פורסם 2002 בדצמבר 622 שנים איך שחכנו את enrmax הספק המוביל בעולם,אבל הוא יקר,לדעתי הוא שווה את המחירלא...הספק של אנארמקס נחשב אצל אוברקלוקים כספק שלא מומלץ לקנות אותו.בדרך כלל ההמלצות שם הם על Antec/Sparkle. ככה שלהגיד הספק המוביל בעולם זה רחוק מלהיות נכון, לפחות אצל המשתמשים שמנצלים את כל עוצמת המחשב שלהם עד הטיפה האחרונה. חוץ מזה, הסקירה של תום מוכיחה את מקומו האמיתי של אנארמקס.חוץ מזה, ל-AMD XP 1700+, מספיק לחלוטין ספק 350W של צונמי (למרות שהוא לא מאושר AMD, הוא עובד בסדר גמור).גם Hec מייצרים ספקים מצויינים והספק 300W שלהם יספיק (מאושר AMD). הם עולים *הרבה* פחות מהאנארמקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.