עבור לתוכן

איזה מודם עלי לבחור

Featured Replies

פורסם

אז סתם שאלה מדוע ביכלל מחברים אותו לכרטיס רשת, מה זה נותן. בהנחה שלא אחבר אותו למחשב אחר. מקווה שאני לא מגזים בשאלות...

אתה צריך להבין שרשתות עובדות בצורה מסוימת , דרך פרוטוקולים ולוגיקה מסוימת ודרך ציוד יעודי שנועד להישתלב איתן. הדרך הנכונה ליצור רשתות ולעבוד איתן זה דרך כרטיסי רשת - ככה זה ניבנה ותוכנן. לחבר דרך USB זו דרך עקיפה ," קומבינה" , אמולצייה, לא הצורה הטיבעית שבה רשתות עובדות. מה שמודם USB עושה הוא בעצם מתקין לך במחשב אמולטור של כרטיס רשת שמדמה כרטיס רשת וכל ההתקשרות בין המודם לרשת עצמה נעשה דרך תוכנת האמולצייה הזו - רק ככה הוא יכול לתקשר עם הפרוטוקולים האוניברסלים. דרך זו כמובן יוצרת צריכת משאבים נוספת ומתכון נוסף לבעיות וצרות כי אתה לא מחבר בדרך טבעית. תחשוב על זה כמו על להריץ WINDOWS דרך לינוקס לעומת להריץ WINDOWS נקי , בשני המקרים זה יעבוד - אבל ברור לך איזו דרך יותר טובה מבין השתיים להריץ WINDOWS.

ככה שאני מניח שאתה מבין עכשיו שזה לא אותו הדבר לחבר דרך רשת לעומת USB ובעצם ה USB זו הדרך המוזרה שעליה צריכים לשאול "מה אני מרוויח מיזה".

תוסיף לזה את כל החסרונות של USB שציינו כאן ואת העובדה שלרוב במודמי USB קיימת חומרה נחותה ואפילו גרועה (כי זה מה שמשקיעים במודם USB שנועד לתת מענה זול) ועכשיו אני מניח שקיבלת תשובה לשאלותיך.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אכן תשובה מאלפת, תודה הארת אותי ממש תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים