עבור לתוכן

כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי מסך ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ?

2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ?

3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ?

4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?

פורסם

שאלות חשובות?#$# בשביל מי? ;)

1. הכרטיס מסך לא פסיבי, הקירור שלו פאסיבי. וכן, אם הקירור מספיק לקרר את הכרטיס אז אין בעיה עם הפעלת ישומים כאלה או אחרים.

2. יכול להיות, אבל יש אחריות.

3. אין שום קשר.

4. במידה והכרטיס זהה, שום קירור לא יעשה שום הבדל בביצועים.

פורסם

שאלות חשובות?#$# בשביל מי? ;)

1. הכרטיס מסך לא פסיבי, הקירור שלו פאסיבי. וכן, אם הקירור מספיק לקרר את הכרטיס אז אין בעיה עם הפעלת ישומים כאלה או אחרים.

2. יכול להיות, אבל יש אחריות.

3. אין שום קשר.

4. במידה והכרטיס זהה, שום קירור לא יעשה שום הבדל בביצועים.

4 לא בהכרח נכון, אם הקרור לא מספיק טוב החום יכול לגרור ירידה בביצועים.

אני אישית לא הייתי קונה כרטיס מסך חדש עם קרור פסיבי משני סיבות אחת הוא יכול להתחיל להתחמם ולעשות בעיות

ושתיים זה מוריד את פוטנציאל ה OC שלו.

פורסם

הביצועים לא ירדו סתם. אם הכרטיס לא יהיה מסוגל לקרר את הכרטיס הכרטיס פשוט יקרוס מעומס חום, אבל ברגע שהוא יעבוד לא תהיה שום ירידת ביצועים. כמעט ואין שום בעיות חום בכרטיסים עם קירור פאסיבי, ושים לב שאין כרטיסי High-End עם קירור פאסיבי (כי קירור פאסיבי לא יוכל לקרר מספיק כרטיסים חזקים כאלה).

פורסם

הביצועים לא ירדו סתם. אם הכרטיס לא יהיה מסוגל לקרר את הכרטיס הכרטיס פשוט יקרוס מעומס חום, אבל ברגע שהוא יעבוד לא תהיה שום ירידת ביצועים. כמעט ואין שום בעיות חום בכרטיסים עם קירור פאסיבי, ושים לב שאין כרטיסי High-End עם קירור פאסיבי (כי קירור פאסיבי לא יוכל לקרר מספיק כרטיסים חזקים כאלה).

זה לא נכון אם הטמפרטורה עולה הביצועים יורדים, הכרטיס יכול להגיע לטמפרטורות של 80 בלי לקרוס אבל הוא יציג ביצועים נמוכים.

פורסם

הוא לא, אני מציע לך לבדוק את זה טוב טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים