פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא?אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEMהמשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים זה לפי התוכנות שאתה מפעילאם אתה לא מפעיל יותר מדי תוכנות אז תבדוק לוירוסים
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים דבר ראשון תבדוק שלא עולות לך תוכנות לא נחוצות בהפעלה של המחשב גם בהתחל > תוכניות > הפעלה וגם בהתחל > הפעלה > msconfig > אתחול אם יש שם (וסביר להניח שיהיו) קבצים שאתה לא מכיר כנס לאתר הבא שם תוכל לכתוב כל קובץ שלא מוכר לך ויסבירו לך בדיוק לאיזה תוכנה הוא שייך ואם מומלץ לבטל אותו בהפעלה או שזה בכלל וירוס! הדבר תקף גם לגבי קבצי הפעלה וגם לגבי תהליכים שפועלים לך במחשב... http://www.processlibrary.com/ אתר באמת מצויין!
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים www.google.com is you're friend כל PROCESS שלא תדע מה הוא --- לך לשם ותחפש אותו...... קצת חשיבה עצמאית ואני בטוח שהיית מגיע לרעיון הזה גם -ג'ו
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר טוב תודהאני יבדוק את האתר ונראה מה אפשר לכבותעריכהטוב בדקתי את כל התהליכים ובכולם (כמעט) רשוםShould not be disabled, required for essential applications to work properlyאבל יש לי כמה שרשומים כמה פעמים, זה בטוח לכבות אותם שישאר רק תהליך אחד שלהם דלוק?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים תשנה את כותרת הת'רד לפי חוקי הפורום בבקשה.תתפלא, אבל כמעט לכל פותח ת'רד פה יש שאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.