פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אני לא בטוח אבל נראה לי שהחנויות והיבואנים פשוט עושים כסף על הגב שלנו..ד"א מה הקשר לפורום הנ"ל?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כי כל המלאי שיש ליבואנים עכשיו זה מלאי שהם קנו שהדולר היה חזק יותר. עוד כמה שבועת תיהיה ירידה שתגיעה הסחורה שהם קונים בימים אלה, כשהדולר חלש.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כל פעם הדולר יורד קצת אז בשביל 10 שקל שיירד הם לא יורידו תמחירים ישררק אחרי שאיזה חודש יירד ב-60 שקל הם מורידים את המחירים שבחנות
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כי החנויות שילמו על הכרטיסים מחיר מלא, כנ"ל היבואנים למה להם להוריד את המחירים?חוץ מזה ממתי לשער הדולר יש השפעה ישירה על מחירי השוק, למגמה קצרה על השער היציג של הדולר(שלא נדבר על זה שערך הקניה של הדולר גבוה יותר מערך האופציה של השער היציג) אף פעם אין השפעה על מחירי השוק של מוצרי צריכה. זה לא נדל"ן או כלי רכב, אף חנות לא תכסה לך הפרשים של כמה עשרות שקלים, אפשר לחשוב שכאשר הדולר הגיע ל4.8 כמעט לפני כמה חודשים פתאום ראינו קפיצה של כ100 שקל במחירי החלקים, גם לא...
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לדעתי ולשמחתי המחירים כן יורדים..לאט אבל יורדיםאני נרשמתי בזאפ על התראות מחירים לחומרות שאני ארכוש ורואים מגמת ירידה.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים הירידה תתבטא בחודש הקרוב . בשכר דירה טיולים לחו"ל וליבואנים ויצואנים זה כבר משפיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.