פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים ראיתי את זה בחדשות של טכנו, אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון.הודעת השגיאה לא הספיקה להם, היו חייבים לשחק עם זה עד המסך הכחול... הלוואי שהייתי מבין גרמנית ;D
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים כן.. זה היה קורע! השגיאות של ה XP...חחח... איך פישלו ... אבל זה באמת לא מחדש, ראיתי את זה בסירטון ההצגה של ה GFFX ( סירטון מניין ברובו - שעה וחצי! ) . :
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים חחח איזה מצחיקים הגרמנים האלה.אנגה שטרודל ג'יפורס אף איקס אן ונילה.תמיד נהנה לשמוע גרמנים מדברים ולראות מסך כחול מאחוריהם.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים ממש חבורת ליצנים. איך הם הצליחו לגרום לוינדאוס XP להוציא מסך כחול כישרון של ממש .... :lol: זה היה באמת קורע !!!
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים ממש חבורת ליצנים. איך הם הצליחו לגרום לוינדאוס XP להוציא מסך כחול כישרון של ממש .... :lol: זה היה באמת קורע !!! זה לא כ"כ קשה... היו לי כמה בעיות דרייברים ש"סחטו" מה XP שלי, כמה מסכים כחולים טובים . ובכלל הארור, הראשון, המסך הזה ( ה send error report ), קורה הרבה . אז זה לא מפתיע ארורים, במערכת הפעלה של מיקרוכרופט ...
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים כן באמת היה משעשע לראות את הקריסות מעניין מה היתה הסיבה, האם בגלל הכרטיס או לא.רק חבל שאת מה שהסירטו היראה כבר ראינו לפני זה, והוא לא ממש מחדש הרבה, אבל היה כף לראות אך המכונית נערסת וניבנת מחדש.התמונה של הראלי הירשימה אותי קצת יותר.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים :lol:קורע... :lol: מסכים כחולים... :lol: :lol: שגיאה :lol: :lol: :lol:גרמנית... :lol: :lol: (אחצ'ן ונגר אונד פילף סטלוף)
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים כן באמת היה משעשע לראות את הקריסות מעניין מה היתה הסיבה, האם בגלל הכרטיס או לא.רק חבל שאת מה שהסירטו היראה כבר ראינו לפני זה, והוא לא ממש מחדש הרבה, אבל היה כף לראות אך המכונית נערסת וניבנת מחדש.התמונה של הראלי הירשימה אותי קצת יותר.?! איזו תמונה ?!
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים היתה פעם תמונה בwarp2search תמונה של המשחק ראלי החדש שכשהו הופעל על הGFFX. אגב שחכתי קודם לציין שאין על DAWN זה גם דיי מרשים, אפילו הייתי אומר שזה מאוד מרשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.