פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2Neverwinter NightsCyberlink PowerDVDCatalyst Control Centerעדיין יש בעיוות עם :Battlefield 2Sniper ElitePowerDVDmenus in Catalyst Control Centerבעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF.כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200.למקור
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים הכרטיס שלי הוא של NVIDIA, מישהו שיש לו כרטיס של ATi שיוריד אותו וידווח על השיפורים.הדרייבר האחרון של NVIDIA ממש שיפר את הביצועים בכל המשחקים כמעט.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מה עם need for speed carbon ?אני עם 9600pro והכרטיס עושה הרבה בעיות במשחק הספציפי הזה... עדיין יהיו בעיות אני משער עם דרייבר חדש, נכון ?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מה עם need for speed carbon ? אני עם 9600pro והכרטיס עושה הרבה בעיות במשחק הספציפי הזה... עדיין יהיו בעיות אני משער עם דרייבר חדש, נכון ? תנסה ותגיד לנו אם זה תיקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.