פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים תתחשבו בזמן בטריהאיכות שמעפיצ'ריםאוזניות שבאות בד"כ עם המוצרמחירתוחלת חייםתוך כמה זמן המוצר נהרס.אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים בהסתמך על הדף בלבד אז אני מאמין שSANDISK מספקים את זה.CREATIVE ואח"כ הIRIVERעל סמך מה אתה אומר את זה?לא הייתי אומר שעם הMUVO שלי בא באנגל מטורוף או שהוא מגיע עם אוזניות לפחות סבירות.הסוללה באמת בסדר גמור 18 או משהו כזה של שעותוד"א גם האיכות לא משהו של הבניה כבר יש חריקות והחיבור הברזל של הUSB זז קצת במקום שלו.ככה שאני לא כל כך מסכים איתך.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים לי יש אחד של MPIO, ואני מאוד מרוצה ממנו, אוכל מעט סוללות, ואיכות השמע בשמיים... אני משתמש בו כבר שנתיים ועוד לא נהרס...
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מבחינת נגנים משתלמים, Sandisk ואחריהם Creative.אי אפשר להתחרות במחירים המצחיקים של סדרת ה E2XX של סאנדיסק, ובמקביל האיכות של סדרת ה Zen של קריאטיב, על כל נגניה, היא ללא תחרות.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים סאנדיסק קודם כל, אין על הנגנים שלהם מבחינת איכות/מחיר.וIRIVER,לפחות הH3XX,כבר שנתיים יש לי אותו והוא עבר הרבה,בלתי שביר ובאות איתו אוזניות מעולות ו40G!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.