עבור לתוכן

בעייה ב Norton Personal Firewall 2003 - כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

הכי טוב למחשב כמו שלך להיות בלי פירוול בכלל זה סתם מעמיס על המחשב

והאקרים חזקים יעברו את הפירוול בלי בעיה.... ואף ימחקו אותו.

יש לך חומר חשוב במחשב?

אני חושב שהתשובה היא: לא!

מקסימום יפרצו לך זה לא יהיה אסון

אני ממש לא מסכים הדעה השיטחית הזאת.

קודם כל, זה לא משנה אם יש חומר חשוב או לא. אם יפרצו לך מחשב וימחקו לך את כל תוכנו כולל מערכת הפעלה, זה לא יגרום לך להרגשה טובה.

זה ידרוש ממך לתקן את המחשב שזה השקעת זמן.

זה בדיוק כמו שתגיד, יש לי מכונית ישנה בחניה, למה לי לשים אזעקה? שיגנבו אותה, גם ככה היא ישנה.

VolTAge, אתה מחובר לאינטרנט באצמעות מודם 56K?

אם כן, במידה ובאמת למחשב שלך קשה לעמוד בצריכת המשאבים של התוכנה, אולי כדאי שתשקול להסירה.

פורסם

תאמין לי הוא צודק... אני דווקא אוהב להתקין את המחשב מהתחלה גם ניהיה מהיר יותר ו...

ואני יגיד לכם משהו כל התוכנות האלה עם בולשיט !!! למה?

1 - נראה לך באמת משועמם עד כדי כך שמנסה לפרוץ לך למחשב 30-40 פעם ביום

2 - תאמינו לי עם ירצו לפרוץ למחשב שלך אז שום Norton ושום ZoneAlarm לא ימנע את זה מהם!

הדבר הכי מעצבן בתוכנות האלה הם ברשת ובהורדת קבצים... לכל מקום שאתה גולש היא שואלת אותך עם להרשות את הכניסה בלה בלה בלה..!!!

פורסם

קראתי את התרד ואני חייב להגיד בתור משתמש ב NORTON INTERNET SECURITY 2002

אני מאוד אוהב את הפיירוול הזה אחרי כמה ימים של למידה הצלחתי לקנפג אותו כך שיתאים לצרכי

ולא יעלה לי כל שניה הודעה אם לאשר או לא לאשר

והייתי עד לאינספור פעמים שהנורטון התריע לי שניסו לפרוץ לי למחשב והוא מנע את זה

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה למחשב שלי אם לא היה לי פיירלוול.

לכן חשוב מאוד לכל מי שיש חיבור מהיר וגולש הרבה [glow=red, 2, 300]הוא חייב פיירוול[/glow]

אז אם קצת מאמץ תזכו לתוכנה שבאמת מגנה עליכם :saint:

פורסם

תאמין לי הוא צודק... אני דווקא אוהב להתקין את המחשב מהתחלה גם ניהיה מהיר יותר ו...

ואני יגיד לכם משהו כל התוכנות האלה עם בולשיט !!! למה?

1 - נראה לך באמת משועמם עד כדי כך שמנסה לפרוץ לך למחשב 30-40 פעם ביום

2 - תאמינו לי עם ירצו לפרוץ למחשב שלך אז שום Norton ושום ZoneAlarm לא ימנע את זה מהם!

הדבר הכי מעצבן בתוכנות האלה הם ברשת ובהורדת קבצים... לכל מקום שאתה גולש היא שואלת אותך עם להרשות את הכניסה בלה בלה בלה..!!!

1. כן. ואני יכול להביא לך לוגים מפה ועד זימבבווה של ילדים מפגרים שמנסים שוב ושוב וסורקים שוב ושוב... תלונות כאלה גם מגיעות לספקי אינטרנט.

2. ימנע מהפחות רציניים, ועוד איך ימנע. אחרי רובנו לא רודפת המאפיה או איזה האקר מתוחכם שחפצים במידע הרגיש על ההרד דיסק שלנו. רוב ה"האקרים" של דורנו הם ילדים בני 12 עם נטבאס שמחפשים לעשות שטויות. אף אחד לא חי באשליה שפיירוול יציל אותו מהאקרים אמיתיים, אבל לשמחתנו, את אלה לא מעניין בדרך כלל מה יש על המחשב שלי או שלך אלא על מחשבים גדולים וחשובים יותר.

ואם זה הכי מעצבן אותך, קרא את התגובה של זה שלפניי... חמש דקות עבודה והתוכנה לא שואלת אותך כלום, אף פעם. יש מספיק אוטומציה בתוכנות האלה והן יודעות לזהות אפליקציות אינטרנט ולקנפג אותן בעצמן. אם אין לך כוח להגדיר ידנית (מה שאני בכל זאת ממליץ), תן לתוכנה לעשות את זה בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים