עבור לתוכן

בעייה ב Norton Personal Firewall 2003 - כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה.

אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות.

מקווה שתבינו את הבעיה. ;D

תודה מראש.

פורסם

סגרת אותה,ואתה לא מצליח לפתוח ? ריסטרט

פורסם
  • מחבר

כן, אבל זה דיי מייאש לעשות ריסטרט כל כמה שעות, בגלל זה פניתי אליכם.. :-X

פורסם

מה שלי נראה מוזר זה - למה אתה רוצה לכבות את הפיירוול מלכתחילה ? הרי מטרתו להגן על המחשב שלך, ולכן הוא מוגן בצורה כזו שאי אפשר יהיה לכבות אותו בצורה פשוטה. ENABLE ו DISABLE עושים את מה שצריך , ויותר מזה רק פוגע בתוכנה.

פורסם

אני מניח שיש דרך כלשהי לסגור אותה בצורה נורמאלית, העניין הוא שאתה לא אמור לסגור תוכנת פיירוול, בדיוק כמו שאתה לא אמור לסגור את האנטיוירוס ולכן אי אפשר לסגור את NAV... הרעיון הוא שאם אתה יכול לסגור את התוכנה ככה סתם, גם וירוסים וטרוג'אנים יכולים...

פורסם

מסכים עם Moooshe בכל מילה

ולמעשה למה לך לסגור את התוכנה מה הבעיה איתה? גם לי יש איתה והיא עובדת מצויין

פורסם
  • מחבר

בוא אני יסביר לכם למה אני רוצה לצאת מהפיירוול מידי פעם.

המחשב שלי הוא לא איזה מחשב High End או משהו כזה, בכלל לא. הוא בקושי מריץ משחקים חדשים על FPS נורמלי. הפיירוול מעמיס לי נורא על משאבי המערכת, מה שעושה את המשחק לא ניתן לשיחוק.

אז מה אני רוצה לעשות, לסגור את הפיירוול, לסגור את האינטרנט, לשחק, ואז שאני יוצא מהמשחק להדליק אותו מחדש ולהתחבר לאינרנט שוב.

עכשיו אתם רואים למה אני רוצה לצאת ממנו מידי פעם ? :-\

פורסם

אמממממ תקנו אותי אם אני טועה אבל כשאתה לא מחובר לאינטרנט אין סיבה שפיירוול יעבוד לא?

ואם הפיירוול לא עובד הוא לא גוזל משאבי מערכת ???

פורסם

מה שלי נראה מוזר זה - למה אתה רוצה לכבות את הפיירוול מלכתחילה ? הרי מטרתו להגן על המחשב שלך, ולכן הוא מוגן בצורה כזו שאי אפשר יהיה לכבות אותו בצורה פשוטה. ENABLE ו DISABLE עושים את מה שצריך , ויותר מזה רק פוגע בתוכנה.

אצלי מאז שעברתי ל2003 יש המון בעיות שליחה באי סי קיו ואפילו במירק, המקום הכי חופשי לשליחות ודברים כאלה. DISABLE לא פותר אותם, וגם משום מה גם לא כיבוי דרך הTASK

פורסם

הכי טוב למחשב כמו שלך להיות בלי פירוול בכלל זה סתם מעמיס על המחשב

והאקרים חזקים יעברו את הפירוול בלי בעיה.... ואף ימחקו אותו.

יש לך חומר חשוב במחשב?

אני חושב שהתשובה היא: לא!

מקסימום יפרצו לך זה לא יהיה אסון

פורסם

הכי טוב למחשב כמו שלך להיות בלי פירוול בכלל זה סתם מעמיס על המחשב

והאקרים חזקים יעברו את הפירוול בלי בעיה.... ואף ימחקו אותו.

יש לך חומר חשוב במחשב?

אני חושב שהתשובה היא: לא!

מקסימום יפרצו לך זה לא יהיה אסון

פיירוול זה חשוב לכל אחד כי (למרות שחשבתי שזה עבר לפני שנים) יש עדיין לא מעט ילדים קטנים שחושבים שהם 31337, קוראים לעצמם בכל מיני שמות כמו ^_^NiGhT_T3rroR^_^ וסורקים את הפורטים שלך עם נטבאס או לא יודע איזה שטויות יש היום כדי לגשת לקבצים שלך. ולאף אחד פה אין חומר מודיעיני סודי על הדיסק הקשיח שלו, אבל זה בכל זאת לא נעים שקוראים את המסמכים שלך, צופים בתמונות שלך ובמיוחד שמוחקים לך חומר. Better safe than sorry. פיירוול זו לא השקעה כ"כ גדולה מבחינת משאבי מערכת ומי שנורטון צורך לו המון משאבים יכול להשתמש בפיירוולים אחרים וקטנים יותר (כמו tiny), שתופסים פחות משאבים.

פורסם

פיירוול הוא נורא חשוב במיוחד לאלה שמשתפים את החיבור שלהם ברשת, תוכנת wingate שלא מקונפגת כראוי יכולה להיות מנוצלת על ידי קרקרים ל"החבאת" האיי פי, ואז כאשר הם ישתמשו בחיבור שלכם כידי לפרוץ לפנטגון, יבואו אלייכם.

פורסם

לעומת הסיבה שפותח הת'רד ציין שבגללה הוא רוצה לסגור את הפיירוול, לי כמו ל-^DaRk-MiNd^ יש סיבה אחרת לגמרי.

Norton Internet Security 2003 שם המון המון המון הגנות שאין בשום מקום אפשרות להפסיק אותן!

הוא פשוט חוסם הכל!

ובמקרה של הפיירוול הזה, Disable ו-Enable לא עשו את מה שצריך כלל וכלל. הם פשוט לא עשו כלום. לא הייתה שום אפשרות לבטל את ההגנות שלו.

ויש לי אינספור דוגמאות של דברים שאני ניסיתי לעשות באינטרנט והוא פשוט לא נתן לי. וגם אני כמו פותח הת'רד לא הצלחתי לסגור אותו בשום אופן.

אז אני "סגרתי" אותו בכוח: הסרתי אותו.

נכון שזה לא נעים שאנשים מסיירים לך בקבצים, או מסתכלים לך במסמכים, ופיירוול זה דבר חשוב, אבל לי אין שום דבר ממש חסוי ממש על המחשב, ואני לא חושב שאנשים יושבים כל היום על המחשב ומסיירים לי בקבצים.

הגנות זה חשוב, אבל לא צריך להיות פרנואיד בקשר אליהם.

והעניין בהגנות הוא שהן צריכות לחסום כשצריך להגן, ולהיות פתוחות איפה שלא צריך להגן (למשל, כשאני בעצמי עובד באינטרנט. אני לא אפרוץ לעצמי למחשב, אז למה לחסום לי גישה? ;))

וה-Norton Internet Security 2003 לא עושה את ההבדלה הזאת, אלא חוסם הכל. לכן, אני לפחות בחרתי להסיר אותו ולעבוד בלי פיירוול.

פורסם
  • מחבר

אז אני רואה שאני לא היחידי שיש לו בעיות עם הסגירה. :-\

סתם שאלה, אני לא איזה משתמש ותיק של הפיירוול של נורטון, אז למי שהיה לו את גרסת Norton Personal Firewall 2002, גם היו כאלו בעיות עם הסגירה והפתיחה של התוכנה ?

אולי עדיף כבר לעבור לגרסת 2002 אם אין שם בעיות כאלה.. ?

פורסם

גם אני לא משתמש וותיק שלה, אבל לפי מה ששמעתי גם שם לא הייתה אפשרות לסגור אותה (ובצדק...), כמו כל תוכנת נורטון.

באמת, תוכנות כאלה, עדיף לא לסגור. הן לא נועדו בשביל שנסגור אותן. אם משתמשים בהן להגנה, הן נועדו להגה תמידית.

מה שכן, לפי מה שהבנתי, הפיירוול 2002 לא עשה כ"כ הרבה חסימות שלא ניתן להוריד. אז בשביל זה הוא יכול להיות טוב. אבל בשביל הבעייה שלך זה לא יעזור, כי גם אותו אי-אפשר לסגור, והוא יתפוס משאבי מערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים