עבור לתוכן

המלצה על אוזניות 2 (all around)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא:

אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec).

אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות.

אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס.

אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש"ח ::)

ואל תציעו לי את המדוזה בבקשה כי אני לא מחפש סראונד, אלא סטריאו איכותי.

ויש לי שאלה לגבי דגם ספציפי, הוא הSennheiser HD205 שאני יכול לקנות בהנחה טובה- הן מוגדרות כאוזניות DJ אז איכות/חדות צריכה להיות טובה במוזיקה, אבל איך הן לסרטים ומשחקים, יש הפתעות?

תודה מראש לכל העונים... מצפה בקוצר רוח לתשובותיכם. :smile1:

פורסם

בתקציב הזה אני ממליץ על ה- סנהיזר hd 555 אחלה אוזניות ,נוחות,בעלות גוון חם,לא דורשות הגברה,ומצוינות לסרטים.

אם אתה מוכן לקנות מחו"ל יש את ה- Audio-Technica ATH-A700 אומנם סגורות אבל הם אחלה יצא לך בערך 600 ש"ח כולל מיסים ומשלוח.

ובקצת פחות יש את הסנהיזר 485 אוזניות עם באס חזק ,טובות למוזיקה אלקטרונית ושחורה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות A12beat...

ממה שהזכרת אני חושב שHD485 הכי מתאימות לי, מבחינת התקציב והצרכים...

HD555 ממה שקראתי הן מצויינות אבל בעיקר לסרטים כך שהן פחות מתאימות למטרת הall around שלי...

הAT אני בטוח שהן מעולות, אבל הן דורשות הגברה חיצונית לשמיעה טובה כי יש להן התנגדות שרוב הנגנים לא מספקים והן גם לא ממש נגישות לי (צריך להזמין מחו"ל נראה לי).

בקיצור אני מתלבט עכשיו בעיקר בין הHD485 וSR80 של גראדו... דילמה רצינית. אבל הבנתי שהגראדו (לא רק הדגם הזהז ספציפית) "דולפות" נורא... זה נכון?

ומה לגבי הHD205 בכל זאת? כי אני יכול להשיג אותן ממש בזול.

פורסם

אני לא יודע איפה קראת את השטות הזו על ה-A700, אבל הן יזוזו מעולה בלי שום מגבר. הן רק 40אוהם. ה-555 הן 50 אוהם לצורך ההשוואה.

הגראדו אני לא בטוח שתאהב, הרוב לא אוהבים את הצליל שלהן, תנסה לקפוץ לשמוע באודיו-פידלטי או אצל אבי-יפה.

Anatoli.

פורסם

אבל הבנתי שהגראדו (לא רק הדגם הזהז ספציפית) "דולפות" נורא... זה נכון?

נכון אבל זה חלק מהצליל שלהן

אותו דבר גם לגבי ה555...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איפה קראת את השטות הזו על ה-A700, אבל הן יזוזו מעולה בלי שום מגבר. הן רק 40אוהם. ה-555 הן 50 אוהם לצורך ההשוואה.

הגראדו אני לא בטוח שתאהב, הרוב לא אוהבים את הצליל שלהן, תנסה לקפוץ לשמוע באודיו-פידלטי או אצל אבי-יפה.

Anatoli.

באתר הרשמי שלהם:http://www.audio-technica.com/cms/headphones/bfa3c37286ffe427/index.html ::)

בדקתי גם בCNET. תסכים איתי ש-64ohms זה לא אידיאלי בלי מגבר....

בקשר לצליל של גראדו, אתה מתכוון לדגם הזה ספציפית? למה? הוא אמור להיות כמו הsr60 רק עם באס וחיווט יותר טובים.

פורסם

הגראדו הן חרא אחד גדול לדעתי, לא משנה מה הדגם, אבל זו כמובן רק דעתי.

בנוגע להתנגדות, היא אכן 64, שזה שונה משאר הדגמים בסדרה, אבל זה עדיין כלום. 64אוהם יעבוד בלי שום בעיה גם בלי מגבר (ראה לדוגמא את הפוטרה-פרו של קוס ואת ה-280 של סנהייזר).

Anatoli.

פורסם

נגנים ניידים אכן מסתדרים מצויין עם הפורטה שלי (הX5 אפילו לא מתחיל להתאמץ עם כזאת התנגדות... ;))

פורסם
  • מחבר

הגראדו הן חרא אחד גדול לדעתי, לא משנה מה הדגם, אבל זו כמובן רק דעתי.

אתה יכול בבקשה לנמק את דעתך זו? אני אשמח... וזה יעזור לי להחליט. כי זה מאוד מוזר בהתחשב בזה שהן די פופולריות, וגם בביקורות אוהבים אותן.

זה שיש להן צליל "קר" הבנתי, לא כל כך נוחות ואיכות בנייה בעייתית את זה אני גם יודע... עוד משהו?

לגבי הAT... זה יעבוד ללא ספק, שאלה איך. לא נראה לי שכל נגן יסחוב אותן טוב, במיוחד לא הקטנים האלה כמו הiRiver והסאנסות למיניהן. ובמיוחד לא הג'נרי שי לי כרגע. :-\

חוץ מזה להזמין מחו"ל ציוד כזה רגיש ושביר כמו אוזניות זה נראה לי מסוכן מדי ולא משתלם מבחינת אחריות.

פורסם

להזמין אוזניות מחו"ל זה משהו שרוב האנשים שיש להן אוזניות רציניות בארץ עשו.

מבחינת הגראדו, הבעיה שלי איתן היא הסאונד הלא מאוזן בכלל, הבמה שלא קיימת, הסאונד הצורם כל כך, המחסור החמור בבאס אמיתי ולא סתם מיד-באס כמו שיש להן.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים