עבור לתוכן

טפו על GigaByte 945P :\

Featured Replies

פורסם

ג'ו אתה אומר שה-DS4 לוח חרא למרות שהגעת איתו ל-475 FSB ושיפרת 80% במעבד?!?! :screwy:

אתה בטוח שאתה שותה מספיק? כובע? יושב בצל?

מישהו אומר שזה היה יציב? מאיפה לך לדעת שזה נעשה מהביוס? למה ישר להסיק מסקנות.

הלוח הזה לא יציב בשיט, אני בכלל לא עושה איתו אוברקלוק מהסיבה הזו, וגם אז זה היה משחק בעזרת EZ TUNES, לא נחשב מבחינתי לאוברקלוק, זה היה סתם בשביל לרשום משהו בOCDB.....

מלא באגים, תכנון לקוי מהרבה בחינות, ואתה יוצא בתחושה שקנית משהו זול כששילמת עליו הרבה.

-ג'ו

פורסם

המחשב שלך תוכנן לאוברקלוק, חבל דווקא :-X

פורסם

ספר לי על זה... :-\

לא נורא, שנה הבאה אני אקנה לוח אם חדש, כרגע אני חוסך לכרטיס מסך DX10 [כשיצאו הגרסאות היותר מתקדמות, כמו 8900 או הR600], ולמסך חדש [LCD 19 או 21 אינץ'], אחרי זה אני אקנה גם לוח אם חדש..

-ג'ו

פורסם

דווקא יש לך תX1900XT יחזיק לך איזה שנה.

אתה יכול לקנות תRD600 האגדי שיצא וצריך להגיע לחנויות :smile1:

פורסם

עידכנת BIOS? זה עושה את ההבדל, וד"א יש לי DS4 וגם הוא זבל לאוברקלוק, בעצם, הוא זבל וזהו.

ASUS FTW.

-ג'ו

לא הייתי אומר זבל , אבל כמובן לא הכי טוב, אני עם הDS4 שלי הגעתי ל-3290 עם E6300 ...

עם P5B אני מאמין הייתי מצליח לסחוט עוד איזה 300-500 מגה הרץ...

פורסם

לא הייתי אומר זבל , אבל כמובן לא הכי טוב, אני עם הDS4 שלי הגעתי ל-3290 עם E6300 ...

עם P5B אני מאמין הייתי מצליח לסחוט עוד איזה 300-500 מגה הרץ...

יש לך ICQ\MSN\AIM\YAHOO? אני אשמח לדבר איתך ישלי כמה דברים ממש חשובים לשאול אותך אם כן תשלח לי בפרטי

תודה,

-ג'ו

פורסם

ג'ו - מה אתה מתעצבן, קצת צוחקים איתך :hi:

תגיד איזה בעיות ובאגים יש לך הלוח? אתה יכול לכתוב לי בפרטי נדבר על זה קצת - יש לי אותו לוח ואין בעיות.

פורסם

מדובר פה במזל עוד לפני הידע....

אני רואה אנשים בXS עם הDQ6 שלי ולא עוברים את הבאס 370 בעוד שיש כאלה שעושים איתו גם 520 (ואצלי הוא גם עושה באס 500 מבוט ועד ווינדווס עם בנצ'ים והכל).

בסה"כ קשה לי מאוד להאמין שאתה לא יכול לייצב את הלוח על באס 400, זה נשמע ממש מוזר אבל עדיין הגיוני... :nixweiss:

פורסם

יש לך ICQ\MSN\AIM\YAHOO? אני אשמח לדבר איתך ישלי כמה דברים ממש חשובים לשאול אותך אם כן תשלח לי בפרטי

תודה,

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

טוב אם הנושא נהייה כזה פופולרי אז בא לכם לענות לי על זה :\?

תראו את התמונה פה:

http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg

זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט

בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים