עבור לתוכן

טפו על GigaByte 945P :\

Featured Replies

פורסם

ניסיתי עכשיו לעשות לו OC הגעתי ל333

מפרט ראו בצד

הזיכרונות הם לא אלו שמגבילים (ראה מפרט בצד) ניסיתי לעלות ל350 , אבל הכל עולה עד שזה מגיע לוינדוס כשזה בא להטעין וינדוס המסך מתכבה וזהו שלום על ישראל

המעלות על 40 במאמץ , 30 ברגיל קירור סטוק

גם עם הקטנת המכפלה של הזיכרונות זה לא פועל

יש רעיונות?

תודה.

פורסם

ViewSonic VX922 19'' LCD 2ms DVI

אתה מרוצה ממנו?

פורסם

יכול להיות הרבה סיבות .. הנפוצות :

1- הלוח פשוט לא יכול יותר.

2- אין מספיק מתחים לרכיבים = CPU / CHIPSET / זכרונות

3- לא שינית מחלקים לזכרון / לא נעלת מתחים או מחלקים

4- ספק כח ג'נרי שבא עם המארז לא עומד בעומס..

תן יותר פרטים על הפרמטרים שקבעת בביוס ויוכלו לעזור לך יותר..

* בגדול לא הייתי מצפה ליותר מידי מהלוח הזה ב OC..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות הרבה סיבות .. הנפוצות :

1- הלוח פשוט לא יכול יותר.

2- אין מספיק מתחים לרכיבים = CPU / CHIPSET / זכרונות

3- לא שינית מחלקים לזכרון / לא נעלת מתחים או מחלקים

4- ספק כח ג'נרי שבא עם המארז לא עומד בעומס..

תן יותר פרטים על הפרמטרים שקבעת בביוס ויוכלו לעזור לך יותר..

* בגדול לא הייתי מצפה ליותר מידי מהלוח הזה ב OC..

בקשר למי ששאל על המסך כן זו אחת הקניות היותר כדאיות שעשיתי בחיי, המסך פשוט מדהים במיוחד במשחקים חבל שהקונטרסט נמוך 1:650 ,אבל לא ממש רואים את זה , שווה את הכסף אם אתה משחק .. אני סתם רציתי מסך 2ms ו VIEWSONIC 20 היה אותו קונטרסט אז לקחתי את ה2ms 19 מספיק לי...

בקשר למה ששאלת אז ככה:

1.אמרו פה שהוא עושה 350 אני רוצה לפחות להגיע ל350...

2.להגדיל מתחים אתה אומר? , לא חושב שזה הקטע פה המחשב נדלק הכל פועל פיקס הוא מזהה ועולה יפה אחרי הבדיקת זיכרון והכל רק המסך של הוינדוס של ההטענה הורג אותו זה יותר קטע של מאמץ

3.אין מחלקים בלוחות של ג'גהבייט ,המתחים על AUTO ראה תמונה פה:(התמונה לפני OC)

http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg

אתה אומר לנעול את ה PCI-E ל100Mhz? (הבנתי שהתדר 100 זה הרגיל שלו )

4.ממתי HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply נהפך לג'נרי?

תודה רבה לך

פורסם

אני לא מבין? חסכת כמה שקלים וקנית במודע שלוח שלא ממש מיועד לאוברקלוק, ועכשיו אתה מתפלא?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין? חסכת כמה שקלים וקנית במודע שלוח שלא ממש מיועד לאוברקלוק, ועכשיו אתה מתפלא?

לא נכנסתי לכל הקטע של הOC , זה מה שהמציעו לי פה גם ד"א ולא חסכתי תאמת פשוט אמרתי "למה אני צריך לוח אם יותר טוב הכל עובד אותו חרא"

כנראה שנדפקתי :\

בחפיף עוד שנה כנראה מחשב חדש :)

פורסם

1. יש מחלקים בלוחות - SYSTEM MEMORY MULTIPLIER זה בדיוק זה. תוריד אותו כי יש לך זכרונות מאיכות נמוכה ואין לי ספק שזה מה שמגביל אותך.

2. לא תצליח לזוז מילימטר נוסף בלי לשנות מתחים - 350 זה כבר שינוי של 30% במהירויות וזה מצריך תוספת מתח. הטמפ' שלך אחלה אז אתה יכול להרשות לעצמך :xyxthumbs:

3. הלוח הזה הוא בכלל לא חרא - מנסיון, ואתה יכול לעשות איתו מעל 350 בלי בעיה.

פורסם

XMB כל הדיונים בעמוד הראשון שלך ;)

הייתי ממליץ לך לעלות מתחים להגיע לoc גבוה יותר אבל תדאג לקירור טוב יותר למעבד וסירקולציה הבנתי שיש לך 120X2 שזה מעולה.

קירור למעבד יעזור לך אני מאמין.

פורסם
  • מחבר

XMB כל הדיונים בעמוד הראשון שלך ;)

הייתי ממליץ לך לעלות מתחים להגיע לoc גבוה יותר אבל תדאג לקירור טוב יותר למעבד וסירקולציה הבנתי שיש לך 120X2 שזה מעולה.

קירור למעבד יעזור לך אני מאמין.

אם לא שואלים לא מבינים :)

ד"א עדכון מצב אני לא יכול לעשות יותר מ333 ניסיתי לעלות מתח עד 1.4 אפילו מ1.2 וניסיתי לרדת עם הזיכרונות למכפלת זנות 533 ועדיין בוינדוס הוא לא מצליח לטעון ..

אז נשארתי על 333 זיכרונות גם אם אני מעלה ל833 (רק לזה המכפלה אין 800 עגול) , אז זה נכשל בטסט של הSM הטסט ה3 המחשב נתקע

בכל מקרה עם FSB 333 וזיכורונת 667 המחשב עובד סבבה כל החרא של SM עבר בהצלחה רק שהיה לי לפני כמה דקות ציפצוף מוזר מהמחשב למשך כמה שניות ונפסק , הטמפרטורה עכשיו היא 40 מעלות , מאמץ 50 , ממה הציפצוף :\?

תודה לכולם במיוחד לירון :)

פורסם

עידכנת BIOS? זה עושה את ההבדל, וד"א יש לי DS4 וגם הוא זבל לאוברקלוק, בעצם, הוא זבל וזהו.

ASUS FTW.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

כן עידכנתי אחי אין מנוס :\

פורסם

וגם לא עזר?

לא נורא, לפחות אתה אומר שאתה תקוע עם המחשב רק עוד שנה, אני נשאר עם שלי עוד כמה שנים טובות xD, אבל אני אחליף את הלוח הזה שנה הבאה...

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אולי עוד שנה תאחלס אין לי שימושים כאלה אני סתם עושה OC כדי לנצל תאמא של המעבד , אבל ציפיתי לפחות ל350 וזיכרונות 800 אבל לא הלך אפילו זיכרונות 800 לא הולך והעלתי את המתח ל1.4 ואני לא מעלה ל1.5 כי זה המקסימום שהמעבד מסוגל ואני עם קירור סטוק אז יש לי גבול

ולפחות יש לך אחלה זיכרונות גם עם זה נדפקתי

פורסם

עידכנת BIOS? זה עושה את ההבדל, וד"א יש לי DS4 וגם הוא זבל לאוברקלוק, בעצם, הוא זבל וזהו.

ASUS FTW.

-ג'ו

למה זבל? בין הלוחות הטובים..

פורסם

ג'ו אתה אומר שה-DS4 לוח חרא למרות שהגעת איתו ל-475 FSB ושיפרת 80% במעבד?!?! :screwy:

אתה בטוח שאתה שותה מספיק? כובע? יושב בצל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים