עבור לתוכן

cx300 -fake?+כיצד להבדיל בין מקורי למזוייף

Featured Replies

פורסם

קניתי באיביי CX300 במחיר זול מאוד.

האריזה נראית מקורית אבל החיבור הוא ישר (לא ר כזה) ומוזהב.

הסאונד עם הרבה באסים.. לא כפי שציפיתי, מזוייפות?

המוכר השאיר לי פידבק חיובי ועוד לא השארתי פידבק.

פורסם

מזויפות? לא נראה לי, אבל תמיד יש סיכוי.

גם הזוג שאצלי בדיוק אותו הדבר (למרות שבמקרה שלי הוא רק עובר אצלי ולא באמת שילמתי עליו משהו). גם חבר שלי שהיה לו זוג שכזה אומר אותו הדבר בדיוק.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. תודה..

עוד כמה שאלות:

1.האם כדאי לעשות BURN-IN והאם להשאיר H10 על ווליום 30 למשך הלילה יעשה את העבודה?

2.במכרז צויין שהאוזניות חדשות לגמרי והן בצבע שחור.

אלו שקיבלתי כסופות, והS של סנהיזר טיפה מחוק (באופן שונה בכל צד)

האם כדאי לדרוש מהמוכר אישהו החזר? ובמידה והוא לא יביא אני אשאיר לו פידבק שלילי.

פורסם

תברר את הפשר הבעיה של המחיקה הזו, ותגיד לו שזה לא הצבע שקנית.

Anatoli.

פורסם

אני זוכר במפורש שראיתי בEBAY מאמר שמזהיר מאוזניות מזויפות שלהם ואיך לזהות אותן.

תחפור טוב באתר ותמצא אותו.

פורסם

חבר שלי קנה את אותן אוזניות באיביי וקיבל זוג מזוייף.

הוא גילה זאת כששם לב שישנן טעויות כתיב בשורה התחתונה ביותר מאחורי האריזה - "Sennheiser is a trademark....".

בשורה הזאת אחת מהאותיות הייתה שגוייה.

לאחר שבדק את אחורייה של אריזה של אוזניות מקוריות - הבין שהוא קנה זיוף.

פורסם

מישהו יכול לומר לי שם של חנות שמוכרים בה CX300 מקוריות בוודאות והמחיר עד 250 ש"ח?

פורסם

ובכן, נדמה לי שהזוג שאצלי הוא מהמזוייפים. למזלי לא קניתי אותו, אלא קיבלתי אותו עם משהו אחר שקניתי, וגם אותו אני מחזיר בגלל בעיה כלשהי (יחד עם האוזניות כמובן, IEM זה גם ככה לא בשבילי), אז כסף לא הפסדתי פה :)

Anatoli.

פורסם

כמו שציינתי , אני חושב שאם תרשום מה המקור שממנו הגיעו האוזניות זה יהיה מידע מועיל לגולשי האתר (כולנו).

הנוסחא היא להרחיק אנשים מהמקומות המפוקפקים ולנסות לכוון אותם למקומות הטובים (במגבלות חוקי הפורום - שאני חושב שלא יהוו בעייה כל עוד המטרה להילחם בזיוף ועושק בעזרתו).

אנטולי - אני גם מבין שיש לך ידע רב לגבי שוק האודיו בארץ, אולי אתה תוכל לברר מיהו יבואן סנהייזר בארץ ולתת כמה פרטים עליו, זה יכול לעזור מאוד. הCX 300 הן אוזניות מאוד כדאיות בשביל המחיר, מומלצות ומאוד פופולריות , מרגיז לראות את תופעת הזיוף הזו ושאנשים "ניפגעים" ממנה, לכן אני חושב שהפורום ביחד יכול לתת כלים והכוונה למצב , סה"כ באמת מדובר במוצר טוב במחיר סביר.

פורסם

היבואן של סנהייזר הוא "מהלב קילים"

ניתן למצוא את הדגמים בכל חנות רצינית. (אני לא אזכיר את השם של החנות שבה קניתי את הPX100, מי שרוצה, בפרטי)

פורסם

לקילומבו יש אחלה מחירים לאוזניות סנהייסר, השירות שלהם מדהים (ממש מדהים!), ממליץ עליהם בחום.

פורסם

אוקיי , קצת מידע מפה , ובעקבותיו ממשיך בהרבה מידע "משם" :

יבואן רישמי:

http://mehalev.com/

קטגורית יבואן אצל סנהייזר:

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/0service-partner?Open&country=Israel

ודיון מעניין שמאחד בדיוק את שני הפוסטים מעלי:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=178766

ציטוט מעניין מהתרד:

אם מדייקים. לא כתבתי שקילומבו הוא היבואן אלא שקילומבו הוא המטפל בכל מוצרי הDJ/אוזניות ביתיות וכו'

אם באמת אתה רוצה להכנס לפרטים, בעל העסק של קילומבו הוא חתנו של בעל העסק של קילים. אני לא בקיא מי בדיוק עושה את ההזמנה מול חו"ל, מי משלם על המשלוח - אבל שורה תחתונה: קילומבו הוא הכתובת. לא כתבתי יבואן - אלא הכתובת, המטפך בעניין....

את המסקנות תסיקו בעצמכם (כמו גם כמה כוח צרכני קיים בפורום הזה כשהוא עובד ביחד :xyxthumbs: ).

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה לכל המגיבים, במיוחד לice2k

לפי הבדיקות החיצוניות, האוזניות מקוריות-הלוגו נראה כמו של המקוריות.

אורך הכבל של האוזניה הימינית הוא 50 ס"מ, והרשת היא בתוך הפלסטיק ולא מחוץ כמו בזיוף.

כנראה שזה סתם ריפרבישד\טעות במשלוח. (הוזמנו אוזניות שחורות וקיבלתי כסופות)

המוכר לא ענה עד עכשיו למיילים, אם עד היום בערך אין תשובה, אני אפנה לפאיפאל.

עריכה:

מצאתי איזה משהו לא כשיר..

לא יודע אם זו טעות או לא:

Sennheiser is a trademark of Sennheiser electtonic GmbH & Co.KG

פורסם

מצטער לבאס, אבל כנראה שזו הטעות כתיב המפלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים