עבור לתוכן

בכמה % משתפרים הביצועים עם המהרה של E6300 ל-FSB 400 (במקום 266)?

Featured Replies

פורסם

בעיקר הביצועים במשחקים!

האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?

פורסם

האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?

בעיקרון כן, אז הם יהיו ב-800, אוברקלוק נחמד, אבל הזיכרונות צריכים להיות טובים (תשאל בפורום, אבל זה יותר עיניין של מזל).

אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שזיכרונות 667 יגיעו ל-800.

פורסם

במשחקים השיפור יעמוד על 0%.

פורסם

אני הייתי יותר הולך על זכרונות 800MGHZ פשוטים שייתנו בביטחון תדר באס של 400MGHZ.

פורסם
  • מחבר

במשחקים השיפור יעמוד על 0%.

אז למה כל המירוץ הזה אחרי המהרה עם היא לא משפרת את הביצועים במשחקים?

מישהוא נתקל בחוסר תאימות של הזכרונות הנ"ל

PQI 2Gb 2x1GB Kit DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12

ללוחות ABIT 965 ו/או ASUS 965 למיניהם?

פורסם

בטח שיש שיפור.

אפילו משמעותי.

כמה אחוזים תלוי כבר במשחק שאתה מריץ.

פורסם

לא רק במשחק - גם בכרטיס הגרפי ורזולוצית המשחק.

אם אתה משחק עם כרטיס חזק ורעב למידע מהמעבד וברזולוציות יחסית נמוכות (1280X1024 ומטה) השיפור בחיזוק המעבד יכול להיות משמעותי.

המעבד מסוגל להציג יותר נתונים לכרטיס בשניה וה-FPS עולה.

תוסיף מפרט מלא ונראה אם זה רלוונטי.

פורסם

אני החלפתי מעבד מ פנטיום 4 ל6300 ועם כרטיס מסך 6200 התוצאה עלתה לי ב3DMARK 06 מ 699 ל 744

אולי אם כרטיס יותר טוב זה היה עולה עוד קצת באחוזים , אבל אני לא מרגיש שיפור בשום משחק (לא החלפתי חוץ מהלוח והמעבד שום רכיב נוסף).

פורסם
  • מחבר

E6300

945P-S3

PQI 2Gb 2x1GB Kit DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12

TRITON

LIBERTY 400W

LEADTEK 7600GT

זה המפרט

פורסם

אין סיבה שיהיה שיפור ביצועים במשחקים, מה שמגביל את המערכת שלך ברזולוציה רצינית זה כרטיס המסך. זה היה נכון גם אם היה לך 8800GTX SLI.

פורסם

לזה שמעלי אתה טועה ובגדול ............ה 8800GTX לא מגביל את המעבד ההפיך המעבד הוא זה מגביל ב רזולוציה נמוכה יותר ..........כלומר התוצאות למשל בין כרטיס שעובד על AMD 4200 לבין E6300 יהיה FPS די דומה ב רזולוציה 1024-768 ויותר גבוהה אז תיראה הבדלים .

ובקשר לשאלה המקורית .....תקבל שיפור ניקר בבוצעים תוכל לראות את זה ב FPS של המישחקים שלך ......ובבצועי מחשב יותר טובים .תעינת תוכנות כבדות יותר מהר העלאת מישחקים כבדים הרבה יותר מהר עיבוד של סרטים יותר מהיר וכו ....

דרך אגב המפרט נחמד ...אבל נירא לי שעדיף לך לקחת 7900GS אם כבר קניתה אז ה 7600GT גם מעולה מריץ הכל די חלק .

פורסם

מי משחק על 1024x768 עם 8800GTX? זה מטופש. בכל מקרה ה-FPS ברזולוציה כזו יהיה אסטרונומי וההבדל לא יהיה מורגש.

כמו שאמרתי, כל עוד הוא משחק ברזולוציה רצינית בהתאם לכרטיס לא יהיה שום הבדל.

פורסם

לזה שמעלי אתה טועה ובגדול ............ה 8800GTX לא מגביל את המעבד ההפיך המעבד הוא זה מגביל ב רזולוציה נמוכה יותר ..........כלומר התוצאות למשל בין כרטיס שעובד על AMD 4200 לבין E6300 יהיה FPS די דומה ב רזולוציה 1024-768 ויותר גבוהה אז תיראה הבדלים .

ובקשר לשאלה המקורית .....תקבל שיפור ניקר בבוצעים תוכל לראות את זה ב FPS של המישחקים שלך ......ובבצועי מחשב יותר טובים .תעינת תוכנות כבדות יותר מהר העלאת מישחקים כבדים הרבה יותר מהר עיבוד של סרטים יותר מהיר וכו ....

טעות, ככל שהרזולוציה והפילטרים עולים אז ההבדלים מצטמצמים

פורסם

כרטיס MID RANGE - השפעה אפסית על משחקים :-[

פורסם
  • מחבר

ל RGod

החלטתי להחליף את הלוח ל ASUS P5B על מנת לקבל יכולת OC יותר טובה.

בקשר לכרטיס מסך, בעוד שנה יצאו כבר 8600 למינהן אז כרגע התפשרתי על 7600 gt.

נ.ב

עם מוסיפים כבר כסף, אז עדיף 1950 PRO כמעט באותו מחיר!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים