עבור לתוכן

היבוהבים של המסך מידי פעם.

Featured Replies

פורסם

מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב.

יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX.

אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??

פורסם

איזה סוג של היבהובים?

יכול להיות שזה קשור לקצב רענון המסך שלך...

ניסית לשנות אותו?

לחץ על כפתור ימני בשולחן עבודה > מאפיינים > הגדרות > מתקדם > צג

ושנה את קצב רענון המסך שלך לגבוה ביותר שהמסך שלך מאפשר!

ההיתי ממליץ לך להוריד את הדרייבר של המסך שלך (למרות ש-XP לא מחייב את זה)

וכך תוכל לדעת בוודאות מה קצב המסך הגבוה ביותר שהמסך שלך מאפשר!

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשנות את קצב הרענון של המסך. והתופעה חזרה לי עוד הפעם. ההיבהובים הם פשוט המסך נהיה שחור לרגע ואז הוא חוזר להציג תמונה. שזה ממש ככה לשנייה. אם כרטיס מסך אחר שהיה לי על הלוח אם זה לא קרה לי התופעה הזאת. רק כאשר הכנסתי את הכרטיס מסך הנ"ל. עוד אפשרויות בבקשה...

פורסם

כמו שTGEN אמר זה קשור לקצב רענון מסך שלך בעקרון זה אמור להיות על 60 HZ זה לא קשור לכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לקצב ריענון. עכשיו ניסיתי גם עם 60HZ והבעיה איננה נפתרה. אני חושב בכל זאת שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך. כי עם כרטיס מסך און בורד הבעיה לא קרתה כלל וכלל. ???

פורסם

אם אתה כל כך בטוח שזה קשור לכרטיס מסך

תסיר את כל הדרייברים שלו ותתקין את החדשים ביותר

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

כדי להיות בטוח שזאת הבעיה, לפני שאתה מתקין את הדרייברים החדשים

תבדוק אם הבעיה נמשכת גם כשלא מותקנים על המחשב שלך הדרייברים של כרטיס המסך!

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך. והבעיה לא חוזרת. כנראה שהדרייבר עושה בלאגן. התקנתי את הדרייבר 93.71 זה הדרייבר הכי עדכני אם אני לא טועה והבעיה מופיעה שוב. יש עוד פתרונות?

פורסם

אז תנסה את הדרייבר המקורי שקיבלת עם הכרטיס מסך שלך...

פורסם
  • מחבר

אין לי את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך הזה היה של קרובים שלי. ולקחתי אותו מהם. וגם הם קיבלו את הכרטיס הזה מקרוב שלהם. בקיצור שושלת. איזה עוד פתרונות אפשר לנסות? התקנה מחדש של ווינדוס יכול לפתור את הבעיה? אם אני אתקין את כל הדרייברים מחדש יכול להיות שזה יעזור?

פורסם

אני היתי ממליץ לך ללא דרייבר בכלל וזה לא מפריע ,תנסה ותראה אם אתה עם sp2 אתה לא צריך...

פורסם

זה כל כך לא נכון. למרות שווינדוס מגיעה עם גרסת דרייברים שמזהה חלק מכרטיסי המסך, הם לא יעילים כמו הדרייברים של החברה עצמה.

פורסם

תראה אם אתה רוצה את הדרייבר המקורי ממש של הכרטיס עצמו תוריד מאתר החברה את הדרייבר לפי השם שלו הרגיל לא הכי חדש פשוט את המקורי ותראה אם זה מסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים