עבור לתוכן

האם משתלם לקנות כיום בארץ, XBOX 360?

Featured Replies

פורסם

תשמע חבר,

זה לא עובד ככה...

זה לא כמו האקס בוקס הראשון שאתה יכול

לשים משחקים על הארד דיסק...

בעיקרון יש אפשרות כאזת אבל זה לא כל כך פשוט.

אפשר לצרוב, הכל תלוי במכשיר, אם יש לך הסבה או לא

וכן אתה חייב כדי לצרוב דיסקים של שתיי שכבות וגם צורב מתאים

וכל זה עדיף מלקנות משחקים ב 500 ש"ח...

הדיסקים הכי מומלצים היום לצריבה ל 360

הם דיסקים של VERBATIOM שעולים 125 ש"ח

לחבילה באופיס-דיפו שזה 20 שקל לדיסק...

יש זולים יותר אבל לא מומלצים,

לגביי הספק זה בערך נכון כי למכונה

יש בעית התחממות אבל אפשר לסדר את זה...

• תגובות 51
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיצר אני יוכל להוריד משחקים ולשחק? צריך דיסקים DUAL LAYER או מספיק DVDים רגילים? כי נדיר ויקר הDUAL LAYER... וברור שרשמית אני לא יכול.. אבל זה אפשרי? יעני אני יכול לקנות הארדיסק 250 גיגה לפתוח תאקסבוקס ולהחליף עם מה שבא?

ואם אני קונה אני שם אותו פה על שולחן (ליד ה LG L204WT [= ) אפילו אולי ליד חלון זה לא מקום סגור...

זה לא פשוט כל כך שסתם אתה יכול להחליף

יש מוצרים שמוכרים ברשת שמאפשרים חיבור ארד דיסק אחר

אבל אף חברה רצינית לא מיצרת אותם

פורסם

OK תודה על התשובות, אני יכול להתחבר לXBOX LIVE מהארץ? ואני יוכל לשחק עם שחקנים מהעולם בלי לאגים מטורפים? יש לי חיבור 3mbit down/256k up..

ובחו"ל מה המחירים של DVD דו שכבתי? אם אני כבר מביא משמה xbox 360 עדיף להביא איזה חבילה של 25\50 דיסקים במחיר זול - לא?

ויש למישהו סרטונים באיכות ממש גבוהה של משחקים לxbox 360 במיוחד gears of war שאני יראה כמה הגרפיקה באמת יפה? כי פעם ראיתי סרטונים של GOW והם נראו ממש יפים ועכשיו חפישתי סקרינשוטס בGAMESPOT וזה נראה מפוקסל חלק מהדברים ולא מרשים בצורה מדהימה...

ד"א אם אני מריץ את ה360 על המסך שלי זה יהיה בעצם על 720i אז זה לא יהיה native resolution וזה גם 16:9 וזה ימתח את זה ל16:10.. אתם חושבים שעדיין יראו טוב? יש לי טלויזיה רגילה 25" ישנה של SONY אבל אני מניח שעל המסך שלי יראו יותר טוב.. יש לי עוד טלויזיה 30" 720I בבית אבל זה לא נגיש כמו המסך שבחדר...

פורסם

סירטון באיכות גבוה-

http://stage6.divx.com/members/83468/videos/1031322

(צריך שהדפדפן יתמוך בDIVX (יש תוסף כזה חינמי))

ואני לא היתי קונה 360 אם היתי צריך לחבר למסך מחשב או לטלויזיה רגילה

אתה תפסיד הרבה מהחוויה של המחשיר

בימקום זה אתה יכול לחבר תמחשב לטלויזיה ולשחק בהרבה מישחקים שיצאו ל360 באותה איכות(על טלויזיה רגילה לא צריך מחשב חזק

להגיע לאיכויות גרפיקה של 360 )

אפילו תשלט של ה360 אפשר להשיג למחשב

פורסם

אפשר לצרוב, הכל תלוי במכשיר, אם יש לך הסבה או לא

וכן אתה חייב כדי לצרוב דיסקים של שתיי שכבות וגם צורב מתאים

צורב שתי שכבות? צריך עוד משהו ? יש דגם מומלץ לזה.

תודה

פורסם

וזה נראה מפוקסל חלק מהדברים ולא מרשים בצורה מדהימה...

ד"א אם אני מריץ את ה360 על המסך שלי זה יהיה בעצם על 720i אז זה לא יהיה native resolution וזה גם 16:9 וזה ימתח את זה ל16:10.. אתם חושבים שעדיין יראו טוב? יש לי טלויזיה רגילה 25" ישנה של SONY אבל אני מניח שעל המסך שלי יראו יותר טוב.. יש לי עוד טלויזיה 30" 720I בבית אבל זה לא נגיש כמו המסך שבחדר...

אח שלי, רק שתדע שמסכי ה CRT תומכים ב "HD" כבר כמה שנים טובות... ככה שהוא יועל לשחק גם על יותר גבוה מ 720 עם מסך ה "CRT המעפן" שיש לכל אחד מאיתנו איפשהו בבית...

יש אפילו כבל מיוחד של הבוקס 360 למסכי מחשב ומקרנים... משהו סביבות 20$ מקורי של MS

פורסם

אני ניסיתי לנסות לשחק קונסולות על מסך מחשב

(יש לי 19 )וזה פשוט קטן מידי

מישחקי קונסולות אתה משחק על ספה ולא צמוד למסך כמו במחשב

ככה שזה מגוחך ליקנות 360 ולחבר למסך קטן

פורסם

זאת כבר שאלה של הרגל... יש לי טלוויזיה 24" בסלון ואני מרוצה ממנה...

יש לידידה שלי LCD 42" WIDE בסלון של TOSHIBA ואני לא מסוגל לראות עלייה סרטים בגלל המריחות העצבניות שהטלויזיה נותנת, היא רגילה לזה ולא שמה לב, אבל אני לא...

ככה שאם תשחק מול מסך משחב עם השלט האלחוטי כשאתה יושב בכסא נוח, זה לא ממש ישנה לך אם זה 20 40 אן 60" הכל עניין של הרגל...

עריכה:

לצערי ה CRT הישן והטוב עדיין לא מצא מתחרים לאיכות שלו...

פורסם

מריחות בסרטים=מסך לא איכותי

יש כבר LCD ופלזמות בלי מריחות מספיק זמן

ה360 והPS3 נועדו למסכים איכותים וככל שאתה יורד באיכות המסך החוויה יורדת

ומסך 19 לקונסולה לא יספר אותי היום זה פשוט קטן מידי ליראות את כל הפרטים

שיש במישחקים היום

אנחנו לא בתקופת ה16 ביט כבר הרבה שנים

פורסם

ואני לא היתי קונה 360 אם היתי צריך לחבר למסך מחשב או לטלויזיה רגילה

אתה תפסיד הרבה מהחוויה של המחשיר

בימקום זה אתה יכול לחבר תמחשב לטלויזיה ולשחק בהרבה מישחקים שיצאו ל360 באותה איכות(על טלויזיה רגילה לא צריך מחשב חזק

להגיע לאיכויות גרפיקה של 360 )

אפילו תשלט של ה360 אפשר להשיג למחשב

זה לא "סתם" מסך משחק זה מסך מחשב 20" WS, ובפורומים אחרים אנשים שחיברו תX360 למסך הזה אומרים שרואים טוב.

זה יהיה ממש ממש דבילי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה רגילה שיש לי מסך 20" WS LCD כי טלויזיות רגילות (לא LCD) עובדות על רזלוציות נמוכות -הרבה- יותר מאשר מסכי מחשב וLCD TV, ומזה קשור בכלל שאם אני מחבר לטלויזיה לא צריך מחשב חזק כדי להגיע לאיכויות גרפיקה של 360? פשוט גם ככה רואים חרא על טלויזיה רגילה שמחברים מחשב ומשחקים אז לא יראו בקושי תהבדל בין רזלוציות נמוכות לגבוהות זה רק הופך את זה לאותו דבר אם הייתי מחבר 360 לטלויזיה רגילה שזה מגעיל...

ואמרתי שאני יכול או לחבר ל20" WS של המחשב או לטלויזיה 30" LCD TV אחרת בבית אבל הקטע שזה בחדר של ההורים אז זה לא נגיש כמו שאם זה היה בחדר...

אח שלי, רק שתדע שמסכי ה CRT תומכים ב "HD" כבר כמה שנים טובות... ככה שהוא יועל לשחק גם על יותר גבוה מ 720 עם מסך ה "CRT המעפן" שיש לכל אחד מאיתנו איפשהו בבית...

יש אפילו כבל מיוחד של הבוקס 360 למסכי מחשב ומקרנים... משהו סביבות 20$ מקורי של MS

אני יודע שמסכי CRT "תומכים" בHD (שHD זה פשוט אומר איכות גבוהה משמע רזלוציה גבוהה משהו שקיים במחשבים כבר המון זמן ורק נכנס לטלויזיות בשנים האחרונות), הקטע שזה ממש מעפן לשחק על איזה מסך 17" שיש לי אפשרויות הרבה יותר אטרטקיביות כמו שציינתי...

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לקנות דיסק שיח נייד, ולחבר אותו ל-XBOX 360, וכך להפעיל ממנו סרטים/מוסיקה/משחקים?

פורסם

כמעט בוודאות אתה צריך לשלם על זה אחוז מכס כלשהו,כמו כמעט כל דבר שעולה מעל

200$, מומלץ לנסות לברר את זה מול המכס. חוץ מזה תצטרך לשלם על זה גם מע"מ שזה עוד 15.5%.

פורסם

אין איזה מישהו נורמלי שמוכר את זה במחיר נורמלי בארץ?

אני מוכן לשלם 2400 על אקסבוקס פרימיום פרוצה

איזה טמעים, הם לא קולטים שהם לא מוכרים... הם מעדיפים למכור הרבה פחות ולהרוויח על איזה פרייאר מעל 1500 שקל לקנסולה

במקום למכור ממש המון עם רווח יותר קטן ( נגיד 200 שקל לקונסולה)

פורסם

הכי זול שמצאתי עם פריצה זה בערך 3800... (בארץ)

פורסם

בשלב הזה ובמחיר הזה, יש שתי אפשרויות, מי שקונה את ה-X360 פשוט פראייר או פשוט מלא בכסף.

לכל מי שאין דינרוס מיותרים זה מחיר שערורייתי ואין סיבה להתקרב בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים