עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך בקרוספייר

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי במחשב כרטיס מסך X550\256MB ATI

אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך בקרוספייר כך שאוכל להפעיל יותר משני מסכים

איזה כרטיס הכי משתלם [ בין 800 ל1000 שקל ]

תודה

פורסם

כרטיס המסך שלך לא תומך בקרוספייר..

פורסם

1. הכרטיס שלך לא תומך בקרוספייר

2. אם אתה רוצה לעשות מערך קרוספייר את צריך לוח אם תומך קרוספייר ושני כרטיסים שתומכים בקרוספייר וחשוב לציין שאם תרצה לעשות מערך קרוספייר אתה צריך שני כרטיסים זהים, למשל אי אפשר לעשות מערך שיש לך X1900XT ו-X1900XTX זה לא יעבוד לך, אתה צריך X1900XT ו-X1900XT סתם נתתי דוגמא יש עוד כרטיסים שתומכים בקרוספייר

פורסם

CrossFire- אתה טועה.

צריך כרטיס אחד רגיל [לדוגמה] 1900XT וכרטיס אחד XT1900 CrossFire

פורסם

צודק, הCF חייב כרטיס מאסטר.

פורסם

לא חייב מאסטר כשמדובר בשני X1300 או X1600 וגם ב X1650 אין צורך..

בX1950PRO גם לא צריך מאסטר אלא רק גשר כמו SLI..

בכל מיקרה הוא מדבר על צורך ביותר משני מסכים ולא עבור תוספת ביצועים.. ועבור זה בוא צריך רק לוח עם חריץ PCI-E נוסף וכרטיס מסך פשוט...

פורסם

CrossFire- אתה טועה.

צריך כרטיס אחד רגיל [לדוגמה] 1900XT וכרטיס אחד XT1900 CrossFire

יש לי לוח אם שתומך בקרוספייר וכרטיס מסך שתומך בקרוספייר וגם הטכנאי אמר לי אז אל תלמד אותי, אני יודע איך לעשות מערך קרוספייר

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

יש לי לוח אם שתומך בקרוספייר וכרטיס מסך שתומך בקרוספייר וגם הטכנאי אמר לי אז אל תלמד אותי, אני יודע איך לעשות מערך קרוספייר

חמוד, תחזור לספרים, ותן סטירה לטכנאי שלך על זה שהוא קורא לעצמו טכנאי, בטח עוד איזה ילד בן 13 שלמד לפרמט.

רק X1900 צריך כרטיס MASTER, ואולי גם הX1800 עם דגש על האולי.

לפותח ההודעה, יש היום כרטיס הרחבה לCF שבנוי אך ורק להוסיף עוד יציאות למסכים [ז"א לא איזה מעבד גרפי חזק במיוחד], רק שכחתי את שמו, אני בטוח שמישהו פה יוכל להגיד לך :x

-ג'ו

פורסם

קיצר תקנה משהו תנסה אם זה הולך תצייר זין ענקי ותכניס פה לפורם....אם לא אז...טוב..זויינתה!!

פורסם

p-o-i,

אתה מקבל אזהרה ראשונה על ספאם.

קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים