פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים כמה חיבורי IDE יש בלוח הזה של ג'יגה בייט?והאם אתם חושבים שיש בעיית התחממות בלוחות של ג'יגהבייט ובלוח הזה ספציפית?תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים חיבור IDE 1 מה שאומר 2התקני IDE.אין שום בעיית התחממות שאמורה להטריד אותך ובמקרה הכי רע יש קירור שעולה 80-90 ש"ח.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר יש לי צורב ide וכונן קשיח ide האם אני יוכל להסתדר עם שניהם מחוברים ביחד?כמה חיבורי sata ד"א?ועוד שאלה קטנהזה הלוח שיש לי כרגע לפי התוכנה siwהאם אפשר לחבר עליו כונן sata?Property ValueChipset Vendor Intel CorporationChipset Model 850 Host-Hub Interface Bridge Device (A2-step)South Bridge 801BA LPC Interface (ICH2 B1 step)SMBus Intel Corporation 801BA/BAM SMBus Controller (ICH2/ICH2-M B1/B1' steps) @EFA0h
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אתה יכול לחבר שתי התקני IDE באיזה קומבינציה שתרצה.מכל הבלאגן הזה לא מצאתי את השם של הלוח.בבקשהhttp://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324כמו שניתן לראות ע"י הגדלה והקטנה 4 חיבורי סאטא.
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים מחבר תודה רבהאין לי ממש מושג איך לעשות את החיבורים ככה שגם הכונן קשיח יתחבר וגם הצורב ששניהם ideאפשר הסבר קצר? ואולי הצעה מסויימת?
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים היתה לי את אותה בעיה אם ה DS3 בסוף אילתרתי משהוא אם מגירת HD ישנה שהרכבתי קרוב לצורב ושמתי שם את הHD IDE שיש לי, עד עכשיו טפו טפו הכל עובד. ;D
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים תודה רבהאין לי ממש מושג איך לעשות את החיבורים ככה שגם הכונן קשיח יתחבר וגם הצורב ששניהם ideאפשר הסבר קצר? ואולי הצעה מסויימת?בכבל IDE יש שני מחברים. חבר אחד ל-HD ואחד לצורב. שים לב שה-HD יהיה master (בדר"כ יש ג'מפר בחלק האחורי של ה-HD) והצורב יהיה slave.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.