עבור לתוכן

לוחות למרובעי ליבה

Featured Replies

פורסם

חיפשתי,אבל לא ממש ראיתי תשובה אפילו באתר של אינטל.(ממה שהם מראים אז רק 975X EXSPRESS) ואולי אני טועה..

בקיצור מה שאני מבקש זה סדר איזה לוח/צ'יפ מתאים למרובעי ליבה.

תודה

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל לוח עם צ'יפסט 965,975.

פורסם
  • מחבר

והאם הוא צריך עידכון ביוס או שכל לוח לגופו?

ממש כל לוח 965/975?למה אינטל לא מציינים את זה בשום מקום?מה זה סוד :s05: :screwy:

פורסם

לוחות 680i של nVIDIA

תבדוק באתר היצרן של הלוחות - במפרט של הלוח אם יהיה רשום אם הוא תומך QUAD CORE

אל תבדוק ציפסטים ישנים... רק 965 ו 975 ומה שהזכרתי למעלה (אולי אחד יותר ישן של nVIDIA גם תומך תבדוק..)

אם יש צורך בעדכון ביוס אז גם צריך להיות רשום באתר היצרן. לדוגמא ראיתי באתר של אסוס הודעה במפרט של אותו לוח אם תומך QUAD CORE, ושם היה רשום שצריך לעדכן ביוס

פורסם
  • מחבר

אולי אני מפספס משהו,אבל אפשר הסבר או "הצבעה" היכן כתוב/רשום שמה שאתם אומרים מתאים ל-C2Q?

לקחתי ממש מדגם של לוחות מבוססי 965/975..איפה כתוב שזה למרובעי ליבה?בכל אתר אינטל לא מצאתי איזכור שזה תומך. :nixweiss:

http://indigo.intel.com/compare_cpu/showchart.aspx?mmID=24744,22631,22185,22642,22641,22639,22638,22637,22186&familyID=12&culture=en-US

פורסם

אני לא מכיר את הלחות האלו (לא מכיר את אלו של אינטל) אבל ראיתי שם לפחות אחד שתומך C2D, אולי גם קיים אחד שתומך C2Q אך הוא לא בלינק הזה (לא דפדפתי באתר שלהם)

לא רק אינטל מיצרת לוחות אם

הרבה חברות מיצרות, אתה צריך לבדוק באותה חברה שמיצרת, שם יהיה רשום, חייב להיות רשום!

למשל Asus, evga, ועוד רבים אחרים

פורסם
  • מחבר

כל לוח עם צ'יפסט 965,975.

אם זה כל לוח עם צ'יפסט 965/975 מה זה חשוב אם זה אינטל,אסוס,ג'יגה,או כל דבר אחר.זה מה שנאמר לא?

פורסם

החברה ממש לא חשובה הצ'יפסט בא מאותו מקום.

פורסם
  • מחבר

נו..זה מה שאמרתי.

אני מניח שלא ענית לי.אבל בכל זאת יותם..יש תשובה לשאלה שלי בבקשה.

פורסם

מניסיון אישי ואכילה של הרבה חצץ - אם אתה רוצה וחושב או מתכנן אוברקלוק - אך רק לוחות מבוססי 965 אחרת יהיה לך "בעיות".

רוב הלוחות מתפרקים מעל 370-375 עם מרובעי הליבות, חלק אפילו את זה לא עושה לצערי ::)

מומלץ בחום:

asus p5 beluxe או gigabyte ds3 .

הכי שפויים למרובעים (חרוז ;D )

פורסם

נו..זה מה שאמרתי.

אני מניח שלא ענית לי.אבל בכל זאת יותם..יש תשובה לשאלה שלי בבקשה.

אני חושב שכדאי שתסביר את עצמך.

אתה שואל שאלה?

אם כן מהי?

מצטער שאני לא מצליח להבין אותך...

CUPRA

ללא ספק למי שמתכנן OC להתרחק מ945, P5B DLX עם שלל הביקורות עליו והDS3 ואחיו הקטן הS3 מגיעים למספרים לא רעים בכלל.

הבנתי גם שהAW9D נתן מספרים נחמדים זה נכון?

מה עם הP5W-DH DLX, P5WDG2-WS?

יש תוצאות שלהם? מבחנים? מספרים?

פורסם

זה חשוב כי כל חברה רוצה כסף :D

ברצינות, לכל לוח אם מכל חברה שונה יש מפרט שונה

אתה בוחר את החברה שאתה הכי אוהב מכל בחינה שהיא, למשל אמינות

והדגם לפי הצורך שלך, למשל סוג מעבד, כמות זכרון, SLI או לא, כמות פורטים של SATA וכו

פורסם

CUPRA

ללא ספק למי שמתכנן OC להתרחק מ945, P5B DLX עם שלל הביקורות עליו והDS3 ואחיו הקטן הS3 מגיעים למספרים לא רעים בכלל.

הבנתי גם שהAW9D נתן מספרים נחמדים זה נכון?

מה עם הP5W-DH DLX, P5WDG2-WS?

יש תוצאות שלהם? מבחנים? מספרים?

945 - לא להתקרב, הם לא אוברקלוקרים למרובעי ליבה.

גם ה 680I מתקשים להגיע לבאסים גבוהים, זה בעיה רצינית עם חלק מהמעבדים האלו.

OK בקשר לשאר לוחות ה 975 שציינת, זה בעייתי משהו, קודם כל זה מאוד תלוי בלוח, יש לוח אחד שיעבוד יותר טוב

עם מרובעי הליבה ואותו לוח אחר שיתקשה להגיע ל FSB זהה ללוח הקודם.

בגדול שבבי ה 975 מתוזמנים נמוך יותר מ 965 , זה טוב ונוח אם יש לך מרובע ליבה עם מכפלה גבוהה, אתה יכול לרוץ על 375 בערך

עם מכפלה די גבוהה כמו 10 או 9 והכל יעבוד טוב, ותקבל מספרים גבוההים יותר מלוחות 965.

סביר להניח שמרובעי הליבה הבאים ישתמשו במכפלות נמוכות יותר, כאן ה 975 ברוב המקרים יתקשה מאוד להגיע לבאס גבוהה וזה

ממש יהיה סיוט להגיע למספרים גבוההים, אני יכול להגיד לך שהיום בדקתי Q6400 עם שלושה לוחות P5B DELUXE ושתיים מהם בקושי

הביאו בוט ב 400 FSB, ואני לא מדבר על להיות יציבים, לעומת לוח אחד עובד יופי עם 420 ואפילו מריץ כמה באנצים על 450.

בכלל כל הלוחות היום מתקשים, זה בעיה, אבל למרות שזה מאוד תלוי במעבד, ה P5B DELUXE הוא הלוח הכי טוב לאוברקלוק עם מרובעי הליבה לדעתי.

עריכה:

דעתי על ה P5W-DH DLX:

אחד מכל 10 לוחות מדהים לאובר קלוק, ה 9 האחרים הרבה הרבה פחות, מזל אמרנו ?

פורסם

945 - לא להתקרב, הם לא אוברקלוקרים למרובעי ליבה.

גם ה 680I מתקשים להגיע לבאסים גבוהים, זה בעיה רצינית עם חלק מהמעבדים האלו.

OK בקשר לשאר לוחות ה 975 שציינת, זה בעייתי משהו, קודם כל זה מאוד תלוי בלוח, יש לוח אחד שיעבוד יותר טוב

עם מרובעי הליבה ואותו לוח אחר שיתקשה להגיע ל FSB זהה ללוח הקודם.

בגדול שבבי ה 975 מתוזמנים נמוך יותר מ 965 , זה טוב ונוח אם יש לך מרובע ליבה עם מכפלה גבוהה, אתה יכול לרוץ על 375 בערך

עם מכפלה די גבוהה כמו 10 או 9 והכל יעבוד טוב, ותקבל מספרים גבוההים יותר מלוחות 965.

סביר להניח שמרובעי הליבה הבאים ישתמשו במכפלות נמוכות יותר, כאן ה 975 ברוב המקרים יתקשה מאוד להגיע לבאס גבוהה וזה

ממש יהיה סיוט להגיע למספרים גבוההים, אני יכול להגיד לך שהיום בדקתי Q6400 עם שלושה לוחות P5B DELUXE :'( ושתיים מהם בקושי

הביאו בוט ב 400 FSB, ואני לא מדבר על להיות יציבים, לעומת לוח אחד עובד יופי עם 420 ואפילו מריץ כמה באנצים על 450.

בכלל כל הלוחות היום מתקשים, זה בעיה, אבל למרות שזה מאוד תלוי במעבד, ה P5B DELUXE הוא הלוח הכי טוב לאוברקלוק עם מרובעי הליבה לדעתי.

התכוונתי לשאול איך כל אחד מהם בOC לא רק בהקשר למרובעי ליבה אלא למספרים שהם הגיעו, עקב מחירם הבלתי שפוי משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים