עבור לתוכן

מבקש המלצה לראוטר + מתאם USB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB).

כמובן שהמחיר הוא פקטור :D

שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ?

תודה לכולם.

פורסם

זאת משימה כמעט בלתי אפשרית מבחינת ראוטר לרשת דופלקס(כמובן תלוי בגודל המבנה) שכולל ממ"ד...

אבל יש ראוטרים שבתנאים מסוימים ישלימו את המשימה, רצוי שתרשום את התקציב ונוכל להמליץ.

בכל מקרה קח בחשבון שתצטרך מגבר(תוספת רצינית לתקציב)...

ולא הבנתי למה התכוונת במתאם USB- אם התכוונת לכרטיס רשת USB או לראוטר עם חיבור USB ?

ולגבי להפוך כרטיס רשת קווי לאלחוטי- בלתי אפשרי! אפשר לרכוש כרטיס רשת USB שהוא די זול (ובד"כ לא כל כך איכותי...)

אנא פרט יותר ונשתדל לעזור...

פורסם
  • מחבר

זאת משימה כמעט בלתי אפשרית מבחינת ראוטר לרשת דופלקס(כמובן תלוי בגודל המבנה) שכולל ממ"ד...

אבל יש ראוטרים שבתנאים מסוימים ישלימו את המשימה, רצוי שתרשום את התקציב ונוכל להמליץ.

כמובן, כמה שפחות :)

בכל מקרה קח בחשבון שתצטרך מגבר(תוספת רצינית לתקציב)...

ולא הבנתי למה התכוונת במתאם USB- אם התכוונת לכרטיס רשת USB או לראוטר עם חיבור USB ?

ולגבי להפוך כרטיס רשת קווי לאלחוטי- בלתי אפשרי! אפשר לרכוש כרטיס רשת USB שהוא די זול (ובד"כ לא כל כך איכותי...)

אנא פרט יותר ונשתדל לעזור...

התכוונתי שאני צריך כרטיס אלחוטי שמתחבר ל USB. (למחשב 1)

לשני, שאלתי, יש במחשב כרטיס רשת (מחשב 2), ואין בנמצא כבל לידו. אז חשבתי שהיה טוב אילו היה כרטיס אלחוטי שמתחבר לכרטיס רשת רגיל.

פורסם

אז ככה...

ב"כמה שפחות" הייתי ממליץ על ה-WRT54GL שעם ממשק ה-DDWRT מהווה את הקניה המשתלמת ביותר למשתמש הממוצע (מחיר באזור ש"ח350-450).

אבל אני בספק אם זה יצליח לכסות את כל השני קומות, לא כל שכן את הממד...

יש ל-LINKSYS את ה-WRT54GS (speedbooster) מתיימר להגדיל את התווך ואת המהירות ב-35% אחוז ועולה בסביבות 550-600 ש"ח, אבל השיפור יתבצע רק אם יעבוד מולו כרטיס רשת תואם.

כמובן שלא משנה איזה מכשירתרכוש יש חשיבות קריטית למיקום הנתב, אם המע' תמצא באזור מרכזי כמובן שהכיסוי יהיה בהתאם ולגבי הממ"ד- אם יהיה אפשרי להעביר כבל מהנתב לממ"ד ימנע ממך הרבה כאב ראש.

אבל אם אתה מתעקש אל מע' אלחוטית מלא בתנאים שלך אולי תשכול לעבור לתקן N לדוגמה WRT300N שהטווח שלו אמור להיות פי 4 מהנתבים בתקן G והמחיר- באזור ה-900 ש"ח.

שם לב שהמלצתי על נתבי LINKSYS- אני משתדל לעבוד רק איתם עקב נסיון עבר, אבל ישנם סוגים רבים של נתבים שאני בטוח שיענו על דרישותך - רצוי שתעשה סקר שוק ותמצא את המתאים לך ביותר.

ושוב לגבי כרטיסי רשת- ה-USB אומנם זול ונוח להרכבה אך לא מומלץ (בטח לא לממ"ד) ואת כרטיסי הרשת האלחוטיים שתרכוש רצוי שתבדוק תאימות עם הנתב (בד"כ עדיף לרכוש כרטיס רשת ונתב מאותה חברה) ועדיף שהכרטיס יהיה PCI עם אנטנה חיצונית.

בכל מקרה בהצלחה- ואשמח לשמוע במה בחרת...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המלאה והסבלנית !

מה לגבי כרטיס אלחוטי (ממיר) שמתחבר ליציאת רשת רגילה ?

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים