עבור לתוכן

AMD VS INTEL

Featured Replies

פורסם

אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה ..

אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה

הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר

ושוב אני לא יודע להסביר מדוע

AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ...

יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה .

AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]:

אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב יחסית לעלות ותועלת המחשב סביר .

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קינג-קונג,

מה אתה בדיוק מצפה שנשיב לך על הודעה תמוהה שכזאת ???

פורסם

אין שום סיבה שמעבד יהיה אחראי למהירות האינטרנט, אתה הוזה.

ומה זאת אומרת אהבת את הדסקטופ יותר אצל אינטל? :s05: :s07:

פורסם

מי הוליד אותך? ערפאת? אינטל חברה יותר מבוססת מAMD והרבה יותר מוכרת אבל אין זה אומר שהיא יותר עדיפה... מעבדי AMD ATHLON\SEMPRON64 עדיפים בצורה גורפת על מעבדי פנטיום 4 הכושלים והעלובים האלה... תראה מה היה ב3 וחצי השנים האחרונות לי יש סמפרון 2800 מומהר ל2400 שהוא ברמה של ATHLON3200 בלי להשוויץ ורק שתדע לך שהמעבד מזיין לרוב פנטיום 4 חדי הליבה תצורה, שלא לדבר על כך שכפולי הליבה של AMDX2 הרבה יותר עדיפים מהחרא של אינטל הידוע PENTIUM D, נכון להיום המעבדים החדשים של אינטל שולטים אבל לא שוכחים מה היה 3 שנים וחצי וב1999 כאשר הDURON של AMD פתח לסלרון תצורה והיה עדיף מהפנטיום 3 בהרבה בחינות למרות שלא התחרה בו... ובקשר לשולחן העבודה אין קשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין שום קשר!!!! AMD זה רק לעניים???? תתגבר אחי איזה ילדות עשוקה הייתה לך...

פורסם

אתה מוזמן להביא כל מחשב אינטל חד ליבה שאתה רוצה ולהשוות אותו ל PC שלי אני מבטיח לך שהוא לא עובד יותר מהר בשולחן עבודה ובאינטרנט

פורסם

חיחי עזוב אחי לא עשית משו חכם שכתבת את זה :P

אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה ..

אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה

הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר

ושוב אני לא יודע להסביר מדוע

AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ...

יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה .

AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]:

אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב יחסית לעלות ותועלת המחשב סביר .

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהמעבד חלש חס וחלילה

אבל בכל מה שקשור בגלישה באינטרנט ובביצועי שולחן עבודה אופיס וכו' האינטל היה עדיף ..

לא רשמתי משחקים וכו' ..

באימיול המחשב קורס בגלישה בניגוד לאינטל שהרכבתי הרבה מחשבים שלהם והמחשב מתפקד רגיל .

ובלי קשר לאימיול הדפדפן באינטל פעלתן יותר ומהיר יותר ...

אין לי משהו אישי נגד AMD שוב לעניים כמוני זה פיתרון מצויין .

לחבר שלי יש מעבד אינטל 2660-533-512-478P ישן יחסית והמחשב באינטרנט מגיב הרבה יותר טוב .

ויש לו לוח ECS עם צי'פ של VIA ענתיקה .

סיכום : שווה להשקיע עוד 500 - 1000 ש"ח ולקנות מערכת אינטל נורמלית .

ההשקעה שלי הייתה 1900 ללא מסך <----

פורסם

שטוית במיץ עגבניות זה מה שיש לי להגיד :s07:

אם אולי היית משווה פעם מעבד AMD חד ליבה לעומת מעבד INTEL אם היפר טרדינג, אז עוד היו טענות שבאינטל MULTI TASKING מתבצע טיפה יותר מהר, ולא ממש נכון גם כן

אבל היום AMD בעלת ביצועים מעולים, ובטח שבדברים שממש לא דורשים מחשב חזק כמו אינטרנט או אופיס אין בכלל סיבה להרגיש בשום הבדל

פורסם

אין לי כבר מה להוסיף.ה-WORD היה לך יותר מהיר? הדסק היה עדיף? על מה אתה מדבר בנאדם.

ה-A64 של AMD עדיפים בהרבה על ה-P4 למניהם של אינטל. כרגע אינטל לקחה את ההובלה ללא שום ספק אבל עד לא מזמן זה ממש לא היה ככה.

ואני גם לא חושב שיש הבדל במהירות ב-WORD בין קונרו למשל לבין AMDX2

פורסם

בדיוק!!! אתה מדבר סתם שטויות, דווקא המעבדים שהכי לא משתלם לקנות זה הפנטיום 4 על כמה וכמה היום.

פורסם

עזוב כבר משתלם או לא.

הינה עובדה : מעבדי C2D עדיפים על הכפולי ליבה של AMD. ואף אחד לא יתווכח איתך.

אבל עדיין,מי מרגיש הבדל בטעינה של ה-WORD בין 6300 לכפול ליבה 3800,אלוהים אדירים!

פורסם

King Kong, אתה במקרה טכנאי מוסמך, נכון?

רק הם מסוגלים לפלוט כאלה שטויות ועוד להאמין למה שיוצא להם מהפה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהלוח מוריד את רמת הביצועים למרות שלדעתי הסיכוי אפסי

אני עדיין חושב שלוח AM2 עם ציפ' ATI עדיף וחזק מלוח 478 ישן עם ציפ' של VIA

ומעבד AM2 3500 חזק מפנטיום 4 ישן 2.66 אבל בפועל התחושה היא שונה

יכול להיות שבכל מה שקשור למשחקים ל AMD יש יתרון של 10-15 אחוז .

יש לי אפשרות להוסיף 500 ש"ח ולקבל את הקונרו E6300 ולוח 945G ..

* ישנה עוד אפשרות קלושה ...

אני עובד עם מסך ישן וכנראה המהירות מידע שהכרטיס מסך נותן למסך מהירה בשבילו ופה צוואר הבקבוק בא לידי ביטוי

והתירגום של התמונות ושל פתיחת האתרים איטית אצלי

המסך של ELONEX שנת 2000 .

שעשיתי השוואה עם הפנטיום לחבר שלי יש MAG 17 חדש הרבה יותר 0.21

פורסם

ממתי זמן טעינה של מסמך ב-WORD נחשב ל"ביצועים טובים יותר" בפועל?!

:s07:

פורסם

יכול להיות שהלוח מוריד את רמת הביצועים למרות שלדעתי הסיכוי אפסי

אני עדיין חושב שלוח AM2 עם ציפ' ATI עדיף וחזק מלוח 478 ישן עם ציפ' של VIA זקן על הנייר !

ובפועל הפנטיומים נותנים ביצועים טובים יותר ..[ לא בדקתי את נושא המשחקים ]

יש לי אפשרות להוסיף 500 ש"ח ולקבל את הקונרו E6300 ולוח 945G ..

אתה נשמע ככה... "ובפועל הבמבה של אוסם יותר טעימה מהשוש" WTF :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים