עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 1500 PCI-E למחשב AMD4200

Featured Replies

פורסם

קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ...

אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E...

תודה לעונים :)

פורסם

המעבד הזה מעולה.

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

עד 1500 שקל... ועוד שאלה רשום לי שיש לי על הלוח אמ של אסוס כרטיס 6150 אם אני שם עוד כרטיס נגיד שאני קונה אז המחשב עובד על שני הכרטיסים? גם על המובנה? או רק מה שקניתי..?:)

פורסם

אם אתה עושה OC תיקח 7900GS ואם לא אז תיקח 1950PRO.

אתה יכול להפעיל איזה כרטיס שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך עושים OC אני לא ממש מתמצא בזה.. עוד עם הידיים שלי אני יהרוס הכל :)..

תודה אחי אני אלך על ATI ניראה לי ... למרות שתמיד היה לי NVIDIA ..

תודה בכל זאת כבר דאגתי שהמעבד לא יחזיק לי משחקים :)

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה.. יש לי ספק 550W . שאני אקנה את הכרטיס מסך זה יהיה מספיק? או שאני צריך לקנות עוד מאווררים או משהו? ואם למעבד AMD 4200 אני צריך לקנות עד קירור מסויים? (ואני לא עושה OC )

פורסם

מאיזו חברה הספק? כי אם זה ג'נרי אז יכול להיות שזה לא יספיק כי זה לא true power, ותבדוק איזה לוח אם זה שיש לך מקום לעוד כרטיס מסך, כלומר עוד חיבור pci-e פנוי..ואם אתה לא עושה oc אז הייתי ממליץ באמת על ה-x1950pro שיספק אותך לכל דבר (ב-1200 שקל מksp) לפי המשחקים שראיתי שרצית לשחק או אם אתה ממש רוצה להוציא כסף אז קח את ה-x1950xt שעולה 1600 שקל+-

פורסם

תשנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית לפי חוקי הפורום.

פורסם

1950PRO יספק אותך מעל ומעבר למשחקים הללו

אם אתה רוצה יש בערך ב-1570 ככה את ה-1950XT

פורסם
  • מחבר

הספק הוא של chieftec

והלוח אם מסוג : Asus M2NPV-VM(AM2,6150,DDR2-800,PCI-E,HDTV,HDAudio,1394,GBL) ///

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים