עבור לתוכן

הנייד לא מזהה את הרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP.

הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה.

אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל.

ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק...

כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות.

אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום?

אודה לתגובות מהירות, תודה.

פורסם

יכול להיות שיש לך כפתור על המחשב והוא במצב כבוי.

תנסה לבדוק אם באמת יש לך כזה (משהו בסגנון של HOLD בדיסקמנים).

פורסם
  • מחבר

אין אחד כזה שאני רואה...

פורסם

תנסה להגיע להגדרות של חיבור הרשת האלחותית ושם תגיד לו שישתמש ב- Windows בשביל למצוא רשתות אלחוטיות.

פורסם

גם לי יש את ה-r60e ואת העניין שהמחשב מכבה את הכרטיס רשת אוט' וצריך להפעיל אותו שוב לפעמים אני מכיר, אבל אני לא חושב שזאת בעיה אלא נסיון לחסוך בניצול סוללה...

הפעולות שעשית אמורות היו לפתור את העניין אבל בכל מקרה לפני שתסיק שהכרטיס רשת הוא שתקול גש להגדרות של כרטיס הרשת(CONTROL PANEL==> NETWORK CONNECTTIONSלחיצה ימנית על ה-WIRELESS NETWORK CONNECTTION ן- properties) תבחר לשונית wireless networks תוודה שווינדוס אחראית למציאת רשתות ולא תוכנה אחרת ובכלל שהכל תקין...

והכי חשוב רצוי שתהיה בטוח שבאזור קיימת רשת אלחוטית, בבית-כול להיות שהנתב שלך לא מתפקד אלחוטית, במכללה-(לא אמרת איזה אבל אני מניח שהמקום גדול) יכול להיות שנפלת על אזורים מתים, אז תבדוק במקום שאתה רואה מחשבים אחרים מתחברים או שאתה יודע בוודאות שהאזור מרושת.

בהצלחה.

פורסם

בניידים מסוג LENOVO, עד כמה שאני מכיר, אין כפתור כיבוי והדלקה חיצוני. משתמשים בFN+F5 לפתוח את התפריט על המסך.

תנסה להגיע להגדרות של חיבור הרשת האלחותית ושם תגיד לו שישתמש ב- Windows בשביל למצוא רשתות אלחוטיות.

אין טעם, התוכנה של הכרטיס האלחוטי "דורסת" את הגדרת הWZC (wireless zero configuration), כך שזה אולי יעבוד... אבל רק עד האתחול הבא

בתפריט של הFN+F5 יש את מצב האלחוטי, אפשר לכבות ולהדליק אותו. בנוסף למצוא ולהתחבר לרשתות אלחוטיות.

עריכה:

בלינק יש את ההסבר המדוייק לתוכנה של הכרטיס

http://download.boulder.ibm.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles_pdf/c79plac41.pdf

פורסם
  • מחבר

לא קורה כלום שאני לוחץ על הטינקונטאג' אין לי מושג איך מגיעים לאזור של האקסס קונקשינז...

פורסם

1-האם במנהל ההתקנים,כרטיס הרשת האלחוטי מזוהה ומותקן בצורה טובה(אין עליו שום סימן קריאה צהוב?)

2-תעיף לחלוטין את שירות WZC של אקס פי(לפני זה,תבטל את ה-V באפשריות הפנימיות של השירות,לתת לווינדוס להתחבר לרשתות אלחוטיות) ואז תפעיל את תוכנת הניהול שהגיעה עם כרטיס רשת האלחוטי,שנה בנתב ערוץ שידור ותבטל כל הצפנה/הגנה,תפעיל שוב את השידור של כרטיס ע"י fn+f5 כמו שאמרת,תגדיר איפי פנימי קבוע לכרטיס ברמת ווינדוס,ואז נסה להתחבר.

3-אין לך בסביבה שום מחשב אחר או כרטיס רשת אלחוטי,לבדוק מה קורה איתם?

פורסם
  • מחבר

אחי תהיו קצת יותר מפורטים, איך אני מבטל את הWZC?רק הפסק? איפה נמצא הV הזה שדיברת עליו?איך אני מפעיל את התוכנה של הכרטיס?(FN+F5?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים