עבור לתוכן

שלום לכולם. יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות E6600 במחיר מוזל מאוד

Featured Replies

פורסם

ובתוספת של 350 שקל את ה6700. האם שווה להוסיף?

פורסם

אני לא רואה סיבה להוסיף גם 350 ש"ח בישביל ה-6700. עוד 266MHZ לא עושים הפרש ששוה 350 ש"ח לדעתי.

אבל ת'אמת,אם יש לך 350 ש"ח ומשעמם לך איתם אז תוסיף.

פורסם

אני הייתי מוסיף 350 בשבילו.. זה משתלם..

למרות שלדעתי בכלל לא צריך משהו יותר מE6300.. תקבל את אותם ביצועים.. וגם בעתיד..

אלא אם אתה משתמש בתוכנות כבדות כמו MAYA 3dmax

פורסם

אני לא חושב שגם בתוכונות הללו תוספת של 266mhz יהיו שיפור משמעותי. בכל מקרה אפילו עם קירור סטוק אפשר לעשות OC ל-6600 של יותר מ-266Mhz.

אני לא היתי משקיע לזה אלא אם יש לך צורך ממשי בזה.

פורסם
אני לא חושב שגם בתוכונות הללו תוספת של 266mhz יהיו שיפור משמעותי.

יהיה אבל שיפור כמו שיפור בין E6400 לE6600 ואנשים שיותר מקצועיים ב3DMAX וMAYA צריכים את זה..

בכל מקרה אפילו עם קירור סטוק אפשר לעשות OC ל-6600 של יותר מ-266Mhz.

כמובן שאם הוא עושה OC כמו שאמרת אין שום טעם להשקיע שקל מעל הE6600 בכלל E6400 יספיק עם לוח טוב.. ועם כל המעבדים האלה תגיע לאותם מהירויות מעבד בOC בקירור אוויר כי חום המעבד יעצור אותך פשוט בבאס שונה..

פורסם

לגבי השיפור - OK אני חוזר בי.

לגבי ה-350 ש"ח תוספת,אני עדיין חושב שזה לא כדאי. ה-66 בא עם 4 מ"ב קאש בדיוק כמו ה-6700.

יש לך 350 ש"ח שאין לך שום דבר אחר לעשות איתם? קח 6700.

פורסם
לגבי ה-350 ש"ח תוספת,אני עדיין חושב שזה לא כדאי. ה-66 בא עם 4 מ"ב קאש בדיוק כמו ה-6700.

יש לך 350 ש"ח שאין לך שום דבר אחר לעשות איתם? קח 6700.

יש 3 מקרים

או שהוא לא עושה OC ומשתמש בתוכנות כבדות ואז כדאי לו להוסיף

או שהוא לא עושה OC ולא משתמש בתוכנות כבדות ואז בכלל שיקח E6300 לדעתי וברור שלא E6600

ואו שהוא עושה OC ואז שיקח E6400 בכלל ובטוח שלא את הE6700

פורסם

אם ההצעה ממש טובה אז קח את ה 6600

אם לא כך את ה 6400 ואפילו 6300 מספיק , לא צריך יותר .

מקסימום קצת OC

פורסם

אולי תיתן לנו את מחיר ההצעה שאתה מקבל שנגיד לך.. עד כמה זה משתלם ומה עדיף לך לקחת??

פורסם

אולי תיתן לנו את מחיר ההצעה שאתה מקבל שנגיד לך.. עד כמה זה משתלם ומה עדיף לך לקחת??

צודק..

פורסם

אני אישית, בשביל רק עוד 300 ש"ח בהחלט הייתי לקוח את הE6700, כמובן שאפשר עם OC להגיע למהירות שלו, אבל מצד שני עם E6700 וOC אפשר להגיע למהירויות מאוד טובות, ואם הוא לא ממש מתכון לעשות הרבה OC פרט למשהו בסיסי אז בהחלט משתלם

פורסם

בסוף יסתבר שהוא גיימר או שהוא צריך את זה לשימושים משרדיים ואז אתם סתם ממליצים לו לבזבז 350 ש"ח.חכו ותראו שימושים ומחירים.

פורסם

אני חושב בלי קשר ששווה להשקיע עוד כ300 שקל ולקבל מעבד יותר מהיר, אם כי שוב כמו שאמרו פה, זה מאוד גבולי ותלוי בצרכים שלו ובכמה בא לו להוציא עוד 300 שקל על מעבד - כסף שהיה יכול להשיג בו כרטיס קול לדוגמא או צורב או עכבר טוב וכו'

פורסם

אני לא חושב שגם בתוכונות הללו תוספת של 266mhz יהיו שיפור משמעותי. בכל מקרה אפילו עם קירור סטוק אפשר לעשות OC ל-6600 של יותר מ-266Mhz.

זה פחות ה 266 מגה הרץ הנוספים כמו המכפלה הגבוהה

פורסם

אם אתה מדבר על מכפלה גבוהה עבור OC מכפלה של 10 (E67) מול 9 (E66) תיהיה משמעותית רק עם מדובר בזיכרון ולוח בינונים ומטה ...

אחרת אם מדובר ב OC עם זיכרון 800MHZ סביר ולוח טוב גם E66 ובטח E67 יגבילו ליפני הזיכרון/לוח ..

כי מספיק 450MHZ FSB עם E6600 ואתה כבר ב 4.0GHZ.. וזה לא כל קונרו עושה.. ככה שאין מה לדבר על 4.5GHZ עם E67 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים