פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס.בדקת אם יש לך וירוס?גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה..ניסית להכנס למקומות האלה ב"מצב בטוח"?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים אבל למה לעשות DOUBLE POST???מנהלים יש בדיוק את אותו ת'רד בפורום תוכנהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224060.0לטיפולכם.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים תעלה בsafe mode ותתחבר עם אדמיניסטרטור, זה אמור לעזור.אבל רק שתדע ששחזור מערכת לא מחזיר קבצים אז המוזיקה שנמחקה לך לא תחזור ממילא.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים snaidis, תודה על ההפנייה.פותח הת'רד, יש לך אזהרה ראשונה על דאבל-פוסט.בשלישית אנחנו ניפרד ממך בצער רב.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.