עבור לתוכן

Dell 2007WFP VS. Asus MW221U ההתלבטות קשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם החלטתי לקנות lcd חדש לחדר

וחשבתי על שני הדגמים הנ"ל

בחיים לא יצא לי להתנסות או לראות פאנל אחר (נראה לי ככה לפחות) חוץ מ TN

ככה שאין לי מושג מה הבדל האיכות בין הפאנלים..

האם שווה לרדת ב 2 אינ'צ של אסוס ולקחת את הדל לטובת האיכות?

פורסם

שימושים?

עם יש לך כרטיס מסך חזק ואתה אוהב לשחק... DELL

אם זה בעיקר גלישה וסרטים ASUS

פורסם
  • מחבר

מה הקשר?

לשנייהם יש את אותה הרזולוציה....

לא קשור למאמץ..

אני משחק במחשב הרבה...

שימושים עיקרים

משחקים,סרטים

גלישה באינרנט

פורסם

שימושים?

עם יש לך כרטיס מסך חזק ואתה אוהב לשחק... DELL

אם זה בעיקר גלישה וסרטים ASUS

לא ההפך? ל-Asus יש תגובה של 2 מילי שניה (לפי זאפ - מתעצל לחפש יותר מזה) = עדיפות למשחקים

ל-dell יש 16 מילי שניה (שוב לפי זאפ) = עדיפות לגלישה, סרטים ומשחקי דו-מימד :cool2:

פורסם

זמן תגובה זה לא ממש משנה

לדעתי ה-Dell עדיף לכל שימוש (ולכן קניתי אותו)

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך מה חשוב לך יותר- גודל או איכות. כי זו השאלה כאן.

זה 6BIT מול 8BIT ו20" מול 22".

לדעתי השיקול צריך להיות כזה- אם המסך הוא עבור סרטים\סדרות בלבד, עדיף ללכת על המסך הגדול יותר- ASUS.

אם המסך עבור שימושים נוספים כמו משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, מה שאמרת שהוא אכן כך, עדיפה האיכות יותר - DELL.

אני הייתי הולך על ה-DELL, וזה המסך שאני גם אישית שוקל לקנות כבר כ-3 שבועות (עדיין מחפש חנות מתאימה לקנותו).

פורסם

למה לא את המסך בקישור הבא?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224028.new#new

תיכנסו ללינק שיש בת'רד הזה, מלא תמונות של המסך בזמן עבודה ונראה פשוט מעולה!

זמן תגובה זה לא ממש משנה

לדעתי ה-Dell עדיף לכל שימוש (ולכן קניתי אותו)

אתה יכול לספר קצת איך הוא? בעיקר מעניין משחקים, יש לו גוסטינג או אפקט קורונה? איך סרטים? מה קורה כשמשחקים ברזולציה של 1280 לדוגמה? וכו'.אם אתה יכול לתת ביקורת קצרה זה יכול מאד לעזור. קניתי VP930 ואני לא מרוצה - יש למסך את אפקט קורונה לכן אני מחפש משהו חליפי :-\

פורסם
  • מחבר

לא מזלזל ב lg או משהו

אבל לא בא לי עליו :P

השימושים הם לא רק סרטים

כי לזה יש לי טלויזיה שמחוברת ב tv out (נכון, לא שיא האיכות אבל בכל זאת)

ההבדל בתמונה משמעותי ממש בין הפאנלים הזולים ליקרים?

פורסם

הדל טוב בהרבה מה ASUS בכל מה שקשור לאיכות תצוגה.

פאנל PVA מספק זוויות צפיה ויחס ניגודיות טוב בהרבה מכל מסך בעל פאנל TN

מנסיון זה בהחלט הבדל של שמיים וארץ.

אני יודע שיש חנות בפתח תקווה שמוכרת את כל המסכים של DELL ויש להם מלאי.

פורסם

למה לא את המסך בקישור הבא?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224028.new#new

תיכנסו ללינק שיש בת'רד הזה, מלא תמונות של המסך בזמן עבודה ונראה פשוט מעולה!

אתה צוחק? לקנות מסך ע"פ תמונות באינטרנט?

אתה יכול לספר קצת איך הוא? בעיקר מעניין משחקים, יש לו גוסטינג או אפקט קורונה? איך סרטים? מה קורה כשמשחקים ברזולציה של 1280 לדוגמה? וכו'.אם אתה יכול לתת ביקורת קצרה זה יכול מאד לעזור. קניתי VP930 ואני לא מרוצה - יש למסך את אפקט קורונה לכן אני מחפש משהו חליפי :-\

מכיוון שזה כן מתקשר לת'רד, אני אענה. אני לא גיימר רציני, המשחק הכי מהיר ששיחקתי עליו זה GTA SA. אבל אני מאוד מרוצה, אין מריחות ואין קורונה. סרטים זה ממש כיף לראות עליו. זה לא הגיוני לשחק ברזולוציות של 5:4 בזמן שכל משחק תומך ב-4:3 גם אם לא ב-16:10 ולכן אני לא משתמש אף פעם ב-5:4. בכל מקרה רזולוציות לא טבעיות עדיין נראות מצויין, לא נתקלתי בשום תופעה שהורסת את הורדת הרזולוציה במסכים מסויימים. סה"כ אני מאוד נהנה ממנו.

פורסם

במיוחד כשאפשר להשיג אותו במחיר יחסית טוב של 2300-2500.

מישהו התנסה או שמע עליהם?

פורסם

אתה צוחק? לקנות מסך ע"פ תמונות באינטרנט?

זה עדיף על האופציות שעמדו בפני. קניתי את ה-VP930 וקיבלתי מסך שאני לא מרוצה ממנו למרות ההמלצות והשם שיש לו. אז תמונות כרגע עדיפות בהרבה על הכלום שהיה לי עפ ה-VP930.

מכיוון שזה כן מתקשר לת'רד, אני אענה. אני לא גיימר רציני, המשחק הכי מהיר ששיחקתי עליו זה GTA SA. אבל אני מאוד מרוצה, אין מריחות ואין קורונה. סרטים זה ממש כיף לראות עליו. זה לא הגיוני לשחק ברזולוציות של 5:4 בזמן שכל משחק תומך ב-4:3 גם אם לא ב-16:10 ולכן אני לא משתמש אף פעם ב-5:4. בכל מקרה רזולוציות לא טבעיות עדיין נראות מצויין, לא נתקלתי בשום תופעה שהורסת את הורדת הרזולוציה במסכים מסויימים. סה"כ אני מאוד נהנה ממנו.

אני מבין שיש לו Scaling 1:1 (או איך שלא קוראים לזה) באופציות?

הדל טוב בהרבה מה ASUS בכל מה שקשור לאיכות תצוגה.

פאנל PVA מספק זוויות צפיה ויחס ניגודיות טוב בהרבה מכל מסך בעל פאנל TN

מנסיון זה בהחלט הבדל של שמיים וארץ.

אני יודע שיש חנות בפתח תקווה שמוכרת את כל המסכים של DELL ויש להם מלאי.

אתה יכול להגיד מי? הפעם אני רוצה לראות לפני שאני קונה ...

פורסם

מדובר ב LCDTV, הם מוכרים את הדגם עם הפאנל S-PVA לא שיש בזה משהו רע לדעתי

בכל מקרה הייתי קונה, ההמולה על פאנלי IPS גדולה יותר ממה שהיא באמת, סך הכל זויות צפיה יותר טובות

וזה בא על חשבון הניגודיות ו/או זמן התגובה/ניצנוץ, כמובן שכולם ישר קופצים כאשר דל מחליפה פאנלים אך במציאות ההבדלים קטנים.

זה לא בהכרח PVA = Sh*t , IPS = Great.

פורסם

לפי מה שקראתי לגבי ה-DELL פאנל ה-PVA שנמצא ב-2007WFP הוא באיכות נמוכה מפאנלים אחרים לכן ממליצים לקחת את הגרסא עם פאנל ה-IPS:

News: LCDs removed:

* HP L2335 (discontinued)

* Dell UltraSharp 2007WFP (panel lottery, PVA panel of poor quality). The S-IPS version belongs above the VX2025WM in the Multimedia section. Those who are willing to take the gamble and exchange until they get an S-IPS are welcome to, but because of this panel lottery it can't be recommended to the general public. The dethroning is extremely unfortunate because the S-IPS version is the flagship of 20" widescreen LCDs, second only to the NEC 20WMGX2. The PVA version doesn't even come close (it's bad even for PVA, you'd probably prefer a TN).

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=1745344

פורסם
  • מחבר

זה ממש קריטי ביין הפאנלים?

כאילו, עדיף כבר ללכת על ה asus ,

אם זה הדל עם הפאנל הפשוט יותר?

(כי אולי אז האיכות כבר לא ממש משמעותית?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים