פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה.מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם.למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט...האם זה נכון או לא? ??? ??? ???
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים ה-CREATIVE VIBRA 128 כן תומך 4.1 ערוצים, אבל אתה לא תפיק מהרמקולים את מה שהם באמת מסוגליםלהפיק לך, אתה יכול להסתפק ב-HERCULES GAME SURROUND FORTISIMO 3 7.1 CHANNELS.כרטיס 7.1 ערוצים, מעולה, עוצמה גבוהה, צליל נקי, ומוצר איכותי מאוד מבית הרולקס שידועה במוצרים האיכותייםשלה, אבל אתה יכול בהחלט להספתק כרגע ב-VIBRA 128 ולהחליף שיהיה לך 250ש"ח לפורטיסימו 3.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים עד כמה שידוע לי הכרטיס קול הזה לא יכול לתמוך ב-4.1וגם הוא יכול אז לא תוציא מהרמקולים את כל העוצמה והאיכות שהם יכולים להוציא... אפילו לא חצי...לכן אתה צריך כרטיס קול שתומך ב-4.1אני הייתי ממליץ לך על ה- HERCULES GAME SURROUND FORTISIMO 3 7.1כרטיס קול ממש ממש טובוהרבה יותר טוב מה-CREATIVE בסכומים האלה.. הכרטיס של הרקולס עולה בערך 250והכרטיסים של CREATIVE במחירים דומים לו לא משתווים אליו בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.