פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשבעשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיהאשמח לקבל פתרונות
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר סרקתי לוירוסים ולא נראה לי שזה זהלמרות שהתוכנות שלי הם דיי מעפנות AVG 7.5 ונורטון 2003
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים AVG לא "מעפנה" בכלל!!! תוכנת אנטי וירוס מצויינת!!!בקשר לנורטון אתה צודק - תסיר אותה מהמחשב שלך ומהר!וחוץ מזה אתה גם לא צריך 2 תוכנות אנטי וירוס במחשב שלך!
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים כשאתה מכבה את המחשב תראה עם מתחילים להיסגר לך proccessים מסויימים ואחרים לא. יכול להיות שהוא לא מצליח לסגור process מסויים וזה מה שמפריע לו. בגלל שבsafe mode נטענים רק הדברים החיוניים למערכת ההפעלה יכול להיות שהprocess הבעייתי לא נטען ולכן אין את בעיית הכיבוי.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר כנראה שהייתי צריך לעשות קודם את הדבר הכי פשוט סריקות וירוסים וspy סרקתי בwindows defendernorton 2003avg 7.5 והבעיה נפתרה
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים תסיר את NORTON והבעיה תפתר עוד יותר ;Dאין צורך בשני אנטיוירוסים במחשב.....אם אתה רוצה המלצה-לך עך SYMANTEC 10 CORPORATE.אין עליו !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.